|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2003
Lokacja: Bolesławiec (koło Wrocławia)
![]() |
![]() Jestam troche ciemny w te klocki, a więc pytam jak zmienić, moze inaczej, jak wogule założyc avatara, czy jakoś tak (ten mały obrazek)
Daje zeby mi wzięło jakiś obrazek z kompa... a jak kopiuje jakiś mały obrazek z Painta, to jak klikam na wycinek prawym, to pisze, ze jest za duży... i jak chcę go wkleić, to pisze, ze nie prawidłowy obrazek JPG, czy jakoś tak ![]() Napiszcie mi coś na ten temat, obrazek jest naprawdę małych rozmiarów, a w tym wycinku w właściwościach pisze, ze jest jakieś ok. 100 KB! Help Pozdr Dzięki! |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ze, przez panel kontrolny to je jeszzce tyle wiem, a jak zmienic to ów rozszerzenie JPG, czy jakoś tak, jeśli sie wgule da.
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Obraz z painta (nazwa.bmp) musisz przekonwertowac na inny. Dopuszczalne i najbardziej popularne formaty to jpg, jpeg, gif. Konwersji mozesz dokonac za pomoca przegladarki IrfanView dostepnej na www.download.com. Zmiana rozdzielczosci tez jest mozliwa w tym programie.
Btw, gdziesz juz to bylo ale nie chce mi sie szukac. ------------------ Edit: Opisuj problem w nazwie tematu bo inaczej wlepie Ci bana. Wyedytowalem nazwe bym nie musial Cie banowac ale wiecej tego nie zrobie.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. Ostatnio edytowany przez Magus - 01-12-2004 o 14:12. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ściągnęłem juz ten programik IrfanView, jak wkleje juz tam sobie ten swój dany obrazek, to co do wielkości jest dobry, tylko jeszcze jak z pliku "bmp" przekształcić w "jpg" czy cos pasującego...?
Sory za tytuł ![]() Dzięki |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Zeby jeszcze pokazać jaki jestem głupi to mówie, ze mam polską wersje tego programu! :/
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OK! Jyz mi sie udało, temat zamknięty, ale dzieki za wszystko...
Mój kochany Seacik... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
A co do Ciebie to mam jeszcze jedno zastrzezenie: NIE PISZ KILKU POSTOW ZA KOLEJA!! Jak chcesz cos dopowiedziec to wcisnij przycisk EDYTUJ. A teraz zamykam.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |