|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: Europe
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Oblivious
Świat: Eternia
|
![]() JA mówie raz. Kto powie 2 ??
![]() NA serio ta mam pare pytan do zawansowannych graczy. 1. Zawsze mnie ciekawi jak zdobywasz rzeczy z potworkow po zabiciu. Czy np. masz jakos procentową szanse ikomputer ci losuje, czy np jest powiedziane ze co 20 dragon wypada ci d-hammer np. 2.Jak jest mozliwe wyciagniecie sobie lottbaga z pojedynke?? 3.Co sie dzieje jak skonczy ci sie pacc a twoje rzeczy zostaną w depoo na edron ?? tracisz je ?? I to wszystko. Jeszcze jedno szukam osoby chetnej do ciaglego treningu. Jestem knihtem na 22 lev. Milo by bylo gdyby ta osoba miala 4 mag lev i byla rycerzem o podobnych skillach (50-60). nr. gg 3583572 8)
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2003
Lokacja: Lublin
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Isara
|
![]() 1Jest taki skrypt generujący losowo występowanie przedmiotów w ciałach potworów
2Chyba nie 3Rzeczy zostaną w depo w Edron. Jak kupisz pacca ponownie to popłyniesz sobie na Edron i te rzeczy wyjmiesz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 29 07 2003
Lokacja: Castle Shop 1
Wpisy bloga: 1
Imię: Mighty Zaglada
Gildia: Dreamers
|
![]() 1.Nie wiem.
2.Można wyciągnąć, już nie raz to robilem, poprostu trzeba probóbować. 3.Ktoś na gery mówił, że zostają wysyłane do jakiegoś miasta dla facc, ale nie wiem, bo pacca nie mam. Cytuj:
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Ad 2
masz tak 8) <-- Ty X <-- cień O <-- bag Po kolei: musisz przeciągnąć bag na cień, twój ludzio zacznie iść do baga. Kiedy będzie dochodził do kratki obok baga używasz rope na cieniu. Jeżeli się wstrzeliłeś to powinien bag przelecieć na ten cień, a ty powinieneś spokojnie do niego podejść i wylądować na górze. Potem tylko rope na dziurze i masz baga na górze. |
![]() |
![]() |