|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Na początku napiszę dowcip, który jest pointa tego postu.
W Afryce, dzikie plemię tubylców złapało trzech podróżników: Anglika, Francuza i Polaka. Powiedziano im, że zostaną zabici i zjedzeni, a z ich skór zrobią czułna. Jednak dano im możliwość wybrania rodzaju śmierci. I tak, Anglik poprosił o pistolet. Przystawił go do głowy, krzyknął "God save the King!" i wystrzelił. Nastepnie Francuz. Wybrał szable, krzyknął "Vive le France" i wbił ją w brzuch. Przyszła kolej na Polaka. Porosił o widelec. Tubylcy zdziwieni dali mu widelec. Polak chwycił go i zaczął dźgać się w brzuch - "G*wno będziecie mieli, a nie czułno!". ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak to się ma do sprawy którą chciałem poruszyć? Otóż, gdy natrafisz na PK, który cie zaatakuje i z góry wiesz, że nie masz żadnych szans (np. Knight na 8levelu zaatakowany przez Sorca,z dala od miasta) zachowaj się jak nasz rodak w tym dowcipie ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
=.= |
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() aleś koleś mistrz ! sluhaj tego !
gdy wywalasz plecak który wazy 200 cap to po ded tracisz 10% rzeczy skila itd ! wiec wywalając plecak badzcie pewni ze stracicie armor helmet legs shield sword lub boots ! na 100 % taka utrata was czeka! ja np jak wiem ze za 20 sek padne zbieram do plecaka co popadnie az mi capa braknie ! wiec nie trace itemow z eq |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Lol? Jak już dałem sie zabić, to Pk zasłużył na BP, po to sie męczył ze mną, żeby coś dostać...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Cytuj:
Jak nie jesteś pewien swojej wiedzy na 100 proc. to nie wypowiadaj się na forum jak jakiś znawca ... Pisząc takie głupoty wprowadzasz ludzi w błąd ... Sam kiedyś myślałem podobnie , jak masz wypchany plecak to twój ekwipunek jest bezpieczny ... Tymczasem kiedyś dednąłem , z plecakami !!! wypchanymi na full i ... spadły mi dwie rzeczy : beholder shield i p-legs ... Prawda jest taka masz 10 proc.,że coś ci wypadnie ...pacc ma 7 proc. , istnieją sposoby ,żeby ci nic nie wypadło ... Są to specjalne amulety , błogosławieństwa < jeśli się nie mylę > ... Każda twoja rzecz ma 10 proc. szans ,że spadnie ... Możesz nie stracić nic , możesz stracić wszystko ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Br? -nah Pl? -ye n00b? ye |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#9 | |
Fallen Angel
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() a gdzie domek ? w thais ?... jak cie gosc leje na dwarfach to zamiatasz do thais ? ... lol
moze i macie racje ale ja tak zawssze robie a juz zaliczylem 4 dedy ( na starej postaci ) robiąc tak jak napisalem ... full back itemow i nic nie tracilem poza plecakiem sorx ale mi sie tak zdawalo ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2004
Lokacja: who cares.....?
Stan: Niegrający
Imię: Scary Menthos
Profesja: Master Sorcerer
Świat: tu i tam
Poziom mag.: wy
![]() |
![]() a nielepiej wlozyc baga w miejscu na strzaly, wpakowan do niego nasz bp i wzucic to pod drzewo? pk niebedzie mial a my se morzemy po loot wrocic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 02 2004
Lokacja: WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: --
Profesja: Elite Knight
Świat: Chimera
Poziom: -
Skille: -
Poziom mag.: -
|
![]() @smithh
to poprostu miałeś fuksa, możesz paść 10x pod rząd i stracić tylko bp a paść raz i stracić arma, spodnie, helm, itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
|
![]() Szczerze? Totalny idiotyzm... ja wrzucam bp za drzewo ale tak jakoś zeby nie było go widać i potem po niego wracam a dla zmylenia pk wyrzucam puste bagi zeby on sie na nie sskusił i dał mi czas na ucieczkę. Np. bije cię 100 lv a ty masz no tam 50. Nosisz ze sobą powiedzmy 10 bp uh i co wrzucisz to do wody?! Oprucz oddania bp nie mozna chyba zrobić nic gorszego. Przerażasz mnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
![]() |
![]() Jezeli mam 10 bp uh to sie nie dam zabic
![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Julera \ Fibula Village 2
![]() |
![]() A z mojego doswiadczenia wynika ze wyrzucajac plecak traci sie item... Ja tam wywalam co sie da z plecaka , zostawiam line i tp i to on zdobywa
![]() A co do tracenia itemow to gdzies czytalem ze jest tak: tracisz bp (100%)ze stracisz item 10% ze stracisz kolejny 10% z tamtego 10% procent. Wiec ze stracisz 2 itemy to szansa 1 do 100. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Cytuj:
Zaliczyłeś 4 dedy , i już uważasz się za eksperta ... ?! Ja gram prawie 1,5 roku w tibię ... I wiem , że nic nie wiem ... !!! ... < jak powiedział Sokrates > Dla niewtajemniczonych dodam , że chodzi mi o filozofa , a nie o piłkarza ... ![]() Moja rada jest taka : Siedz cicho , czytaj posty na forum i ucz się ... Tu niektórzy ludzie grają w tibię 2-3 lata ... Więc chyba sam rozumiesz , że jest znacząca różnica i twoje 4 dedy , mało komu tu zaimponują ... Ostatnio edytowany przez Angelus - 04-12-2004 o 12:53. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Thais
|
![]() Ja mam duzo lepszy sposób. A mianowicie wkładamy plecak na miejsce strzał(jezeli tamk cos mamy to wkladamy do plecaka) i teraz jest 10% a nie 100%, że stracimy plecak. End.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2004
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |