|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
Lokacja: Września
Stan: Niegrający
Imię: Sir Coraxi
Profesja: Royal Paladin
Świat: Lucera
Poziom: 115
|
![]() siema, czy ktos z Was orientuje sie czy to prawda, ze w starej tibi jeszcze przed 7.3 bylo takie cos ze profesja nie kupowala czarów tylko sie ich uczyla? A moze to tylko mit?
Obilo mi sie o uszy ze na starych servach są profesje które moga uzywac czarów ktorych kupno przez nich teraz jest niemozliwe. Mam namysli np summowanie potworów. ![]() Jesli ktos wie cos na ten temat niech sie wypowie. ![]() A moze ma gdzies jakies dowody ;> ![]() ![]() ![]() pzdr
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 06 2008
Wpisy bloga: 15
Stan: Początkujący
Profesja: Rookstayer
Gildia: Szczurkersi
Świat: Azura
Poziom: 5
Skille: 10/13
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2005
Lokacja: Bolesławiec
Stan: Na Emeryturze
|
![]() NA antice sa palki walace z mort hurow albo summonujace sobie monki, jest tez kilka druidow z UE. Dowodu niestety nie moge Ci dac. Mozliwe ze teraz cos zmienili ale rok temu jeszcze mogli uzywac tych czarow, wiec raczej dalej moga..
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 03 2008
Lokacja: Arendal (Norway)
Stan: Zbanowany
Profesja: Royal Paladin
Świat: Hiberna
Poziom: 41+
![]() |
![]() Był kiedyś filmik jak Pallek walił mort hura, oczywiście tego starego, walącego z energii. Teraz nie wiem jak jest, po wprowadzeniu Vis Hurów. Btw. dobry bajer z summonowaniem monków, mają na czym trenić ^^!
Makaveli in this... Killuminati, all through your body The blow's like a twelve gauge shotty Uh, feel me! And God said he should send his one begotten son to lead the wild into the ways of the man Follow me; eat my flesh, flesh and my flesh Tupac Amaru Shakur [1971-1996] Rest in Peace! |
![]() |
![]() |
#5 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() W czasach Tibii 6.x można było się uczyć czarów ze scrollów. Dlatego na antice ostali sie np Druidzi z UE.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 06 2008
|
![]() ja widziałem jak knight robil se uhy
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2004
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Miło mi.
@topic Scrolle były, ale przyznajmy szczerze, mało graczy "dotrwało" do ów czasów ze swoimi charami, tak więc to są wyjątki (tzw. "elyta") czyli albo logują się żeby pogadać z kumplami, bo to są przeważnie ci starsi ludzie, którzy są retired ;]