|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() o wyspie nic nie słyszałem
a e plate to magic plate amor ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() kiedys, a teraz nawet na antice mowi sie:
enchant plate armor (zakleta zbroja plytowa) a nie magic plate armor (ale tez jest ![]() tak samo mowi sie cyclopsmania sword a nie mls, wiekszosc old player ma czasem problymy z odroznieniem skrotu mls od magic sworda, ktorego sie nazywa Sovem wyspa gm istnieje, zaptaj sie ktoregos gm'a by cie tam tpnal ![]()
#4 |
Guest
|
![]() tak powiem gm: zeby mnie zabral na wyspe
![]() ![]() ![]() japa21 tyle to i ja wiem ![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() undefined ej mam Bana za nazwe "HAND MADE" czemu kurde w czym ona komus przeszkadza dobra mniejsza z tym PROSZE o jedno pom€żcie jak zmienic nick nie umie angielskiego POMOCY plz odpisz szybko prosze
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Echhh czlowieku. CZEMU ZASMIECASZ TEMAT KOGOS INNEGO??? Wystarcy kliknac na taki guziczek szukaj, a jesli niczego tam nie znajdziesz to istnieje drugi guziczek NOWY TEMAT i jego lepiej uzyj zamiast zasmiecac komus temat ktory jest zupelnie o czym INNYM !!!!!!!!!!
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Narazie sa słówka i Ci thx mam nadzieje ze mi pomozesz tak jak powiedziales...cya
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Knight Simon Dark lord
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Evil Shadows
Świat: Harmonia
Poziom: 36
Skille: 20/24
Poziom mag.: 45
![]() |
![]() e to skrut od enchant wyzzer o tym muwił wiec trzeba patrzec
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Wyzzer i jak stoisz z tym wiesz... Ej wez sie odezwij...zalatwiles cos albo przeslesz mi mailem wiesz co... czekamm na odpowiedz
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
DVDONE !! ZROB SOBIE WLASNY TEMAT -.- grozne to jest ?? i dzieki za odp ![]() Ostatnio edytowany przez petozu - 04-12-2004 o 17:20. |
|
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() ej juz 2 dzien mi admin nie odpowiada z nowym nickiem kurde
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2004
Lokacja: Kraków
|
![]() Dvdone - Najpierw sie naucz piasc po polsku pozniej po angielsku. Jak dostajes bana za nick to oznacza ze dostales "name lock" i musisz go zmienic na inny.Czytaj posty innych uzytkownikow a nie pisz jak dziecko ktore ma 10 lat.Jak nie umiesz czytac to nie mamy o czym rozmawiac. Admini tibia.pl nie maja wplywu na zmiane nicku (niby dlaczego mieli by miec ?) I podpowiem Ci cos od siebie. Daj spokoj tej grze bo ona tylko zabierze Ci czas. Nie umiesz grac to nie graj , nei znasz angielskiego , a to podstawa wiec daltego nie zajdziesz. Daj spokoj tej grze i uzytkownikom tego forum ! Zasmiecasz czyjs temat jesli nie zdajes sobie z tego sprawy wlasnie proboje Cie uswiadomic. Zal mi Ciebie.
Yours Emce~
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Albo ty czytac nie umisz albo nie wiem.... pytalem tylko ile ma czasu admin na zaakceptowanie nowego nicku... a o adminach tibia.pl tylko pytalem !!! więc nie zaśmiecan forum jak sie nie podoba to to nie odpisuj a nie piszesz cos... jakies fagamasy o ktorych gadki nie bylo
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Ale nie rozumiesz idioto, że piszesz w czyimś temacie? Chłopak założył sobie temat, żeby zadać jakieś pytanie, a Ty nie z gruszki ni z pietruszki wchodzisz tu z butami, jęczysz, że name locka dostałeś i jeszcze do innych masz pretensje. Na przyszłość przeczytaj regulamin forum, zanim coś napiszesz.
|
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|