|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 02 2007
|
![]() w drugiej misji natrafilem na problem.
kiedy przynioslem "tear of daraman" do alesara niemoge dokonczyc misji. oto tekst jaki mowi : mission Alesar: Did you find the tear of Daraman? yes Alesar: You did not obtain this stone by yourself, so I cannot accept it. Shall I explain your mission again? yes Alesar: All right then, human. Have you ever heard of the 'Tears of Daraman'? ... Alesar: They are precious gemstones made of some unknown blue mineral and possess enormous magical power. ... Alesar: If you want to learn more about these gemstones don't forget to visit our library. ... Alesar: Anyway, one of them is enough to create thousands of our mighty djinn blades. ... Alesar: Unfortunately my last gemstone broke and therefore I'm not able to create new blades anymore. ... Alesar: To my knowledge there is only one place where you can find these gemstones - I know for a fact that the Marid have at least one of them. ... Alesar: Well... to cut a long story short, your mission is to sneak into Ashta'daramai and to steal it. ... Alesar: Needless to say, the Marid won't be too eager to part with it. Try not to get killed until you have delivered the stone to me. czy mogl mi ktos wyjanic bo w poradnikach nic wiecej nie pisze. jezli pisze w zlym miejscu to oczywiscie przepraszam. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2008
Stan: Niegrający
Świat: Nerana
|
![]() Nigdy nie robiłem tego questa, ale chyba wiem czemu nie chce ci tego zaliczyć. Przedmiot który chcesz mu dać: Tear of Daraman.
On mówi: "Alesar: You did not obtain this stone by yourself, so I cannot accept it. Shall I explain your mission again?" Czyli: "Nie zdobyłeś tego kamienia samodzielnie, więc nie moge tego zaakceptować. Wytłumaczyć Ci misje jeszcze raz?" Tak więc, nie może kupić tego kamienia. Musisz go zobyć samodzielnie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() przepraszam zapomnialem dodac.
w tym rzecz ze sam zdobylem Tear of Daraman nawet zeby bylo malo to nikt niebyl ze mna wiec wlasnie dlatego nierozumiem tej wypowiedzi Alesara |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2008
Stan: Niegrający
Świat: Nerana
|
![]() Hm... skoro tak to nie mam pojęcia. Przeczytaj uważnie opis questa. Czasem można coś przeoczyć.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() przerabialem wszystkie opisy jakie tylko udalo mi sie znalesc jedyne co mi jeszcze przychodzi do glowy to kupic Tear of Daraman w gildi zlodzieji ale jak juz Tear of Daraman i wszystko niby poszlo ok to niechcem sie pakowac w koszty na darmo. ah... dziwna ta wypowiedz ewentualnie przyjdzie mi sie przejsc tam jeszcze raz. mimo wszystko dziekuje za prube pomocy.
wpadlem na pomysl ze moze quest log cos powie moze cos z niego wynika "sneak into Ashata'daramai and steal a "Tear of Daraman". For more information about these gems visit the Efreet library." Z tego wszystkiego juz sam niewiem ale to mi wyglada jak by mi wogule nie zaliczylo zdobycie Tear of Daraman czyli na przyklad musze przejsc sie tam jeszcze raz Ostatnio edytowany przez Lesttat - 20-07-2008 o 19:45. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Nie zaliczylo Ci tej misji. Musisz zrobic to jeszcze raz.
Jesli masz teraz Tear of Daraman i Ci nie zalicza, to jak kupisz to bedzie to samo... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() dziekuje wszystkim z pomoc faktycznie jak poszedlem jeszcze raz to mi uznalo misje, teraz czeka mnie forteca orkow i spotkania z ich krolem, życzcie mi powodzenia.
|
![]() |
![]() |