![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Nikt nie potrafi mi pomóc?
To może poprosze o jakiś link do dobrego forum lub strony o KO ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Nie mam pojęcia jak rozwiązać Twój problem, ale nie polecam Ci grania w KO, no chyba że sytuacja się zmieniła. Ja przynajmniej pamiętam jak z rok temu mój kuzyn w to grał i na normalnym globalu, a nie jakichś priv serwach i mniej więcej co miesiąc musiał wszystko zaczynać od nowa, bo resetowali chary. Ogólnie to była wtedy zbugowana gra...
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Z tego co czytalem to nikt o czyms takim teraz nie pisal w każdym razie czytalem na idg.pl ze juz gra w to okolo 4mln ludzi wiec mysle, ze cos sie zmienilo bo w koncu kto by w to gral co miecha od nowa
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 01 2007
Lokacja: poznań
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() żadnego usuwania nie ma ;]
prawdopodobnie to były czasu gdy upadło myko... co do problemu spróbuj na nowo zainstalować ko.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Juz robilem reinstake i nic niedalo udalo mi sie jakos zrobić postac.
I wcale nie jest lepiej nie widze hp statystyk opisu itemow itd. Nie ktore elementy są tylko białymi kwadratami :/ i wogole sie zacina a nie wiem czy to moj komp czasem nie jest ale wątpiebo to ma male wymagania. PS: Co do twojego podpisu LP sie zgadzam ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() ahh mam rozwiazanie tego problemu u siebie na kompie ale wracam z portugalii dopiero w piatek ieczorem wiec czekaj.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Ok ma nadzieje, ze w kulki nie lecisz ;]
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 03 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Harmonia
![]() |
![]() Wydaje mi się, że to problem karty graficznej... może spróbuj zainstalować nowsze sterowniki. Podobny problem miałem na starym kompie, wymieniłem grafikę na trochę nowszą (nowszą od tej starej, nie znowu taką najnowszą
![]() btw. ktoś wcześniej wspomniał o 'resetowaniu charów' - bzdura! myślę, że to jednak był jakiś prywatny serwer ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Taaa ale ja mam dosc dziwna i do d*** karte
oto ona: Intel(R) 82815 Graphisc Controller i nie ma zbyt duzego wyboru sterownikow co do niej no chyba ze ktos jakies ma plx ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Taaa ale ja mam dosc dziwna i do d*** karte
oto ona: Intel(R) 82815 Graphisc Controllerc i nie ma zbyt duzego wyboru sterownikow co do niej no chyba ze ktos jakies ma plx ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() Dzis piatek i co znalazles to rozwiazanie mojego problemu?
A z tej samej instalkii uniego smiga all ok. To w padlem na pomysl aby skopiowac jego folder na pendrive i z grac u siebie ale nic nie dalo xD. |
![]() |
![]() |
#13 |
Zbanowany
Data dołączenia: 05 05 2006
|
![]() czloieku samoloty tak czesnie nie lataja do polski. Musisz troszke poczekac. A dokladnie o 17 mam samolot. wiec jakies 2.5h lotu a potem 3h jazdy do b-stoku z wawy. Mysle ze chyba najszybciej dostaniesz to za 4 dni bo jak wracam to jest imprezka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Ok. Mam nadzieje, że to wypali
|
![]() |
![]() |
#15 |