|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Jak ma wyglądać dialog ze Storkusem. Ja piszę do niego hi a on do mnie: Listen kid, we have absolutely no business at all. So ye' better leave me alone now before ye' say hello to Mr. Knuckles.
Co to znaczy i jak ma wyglądać dialog między nami? Ostatnio edytowany przez Ziutek1488 - 24-07-2008 o 14:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
|
![]() To znaczy, że musisz usunąć Tibie ze swojego komputera i nigdy jej nie instalować ze względu na to, iż nie posiadasz podstawowej wiedzy władania językiem angielskim i związku z powyższym ta gra nie jest dla Ciebie, ponieważ w niej trzeba znać chodź podstawy języka ang. A żeby porozumieć się ludźmi to już dla Ciebie wyższa szkoła jazdy.
Pozdrawiam Cery. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() say hello to Mr. Knuckles. napisz do Mr. Knuckles hello jak więcej nie kapujesz tyle ci wystarczy nawet podstawówka sie kłania
17:05 Zeth Dyttar [69]: buy kurwa legion helmet 100gp FAST |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 05 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
|
![]() Popełniłem błąd... Najpierw powinienem pójśc do Henricusa i on powinien mnie odesłać do Storkusa.
@Cery Ciekawe czy ty nigdy nie popełniasz błędów, angliku.. @Janusz1231 w podstawówce miałem niemiecki xD. |
![]() |
![]() |