|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 09 2003
|
![]() Witam wszystkich i prosze o pomoc.Mam neostrade i mi sie rozlancza,mam win xp wczesniej neostrada dzialala mi prawidlowo.Robilem formata,skanowalem kompa antywirusami i jest wszystko dobrze.I niewiem dlaczego neostrada mi przerywa.Prosze o odpowiedzi na ten temat.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Ujme to krotko i zwięźle:
POMYLILO CI SIE FORUM TU DYSKUTUJEMY O TIBII!!!
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic : wiesz co sam nie wiem a tez mam takie pytanie.
Czekam na odpowiedzi =) <added to bookmarks> Ostatnio edytowany przez Polinik - 04-12-2004 o 12:48. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ale jak, pisze "użyszkodnik odłączony ble ble"
czy po prostu linia ADSL się "gubi" a moze modem się wyłącza ? |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Gasnie tylko dioda ADSL, a PWR nadal sie swieci.Zmieniali mi linie bo mysleli,ze cos to na lini jest ale nadal mi sie rozlancza.Na centrali jest wszystko wporzadku tak mowili i niewiem dlaczego ta neostrada mi sie rozlancza.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() Ja też tak miałem, to była wina tego ze mam przedluzany kabel, i to jak, po prostu dwa związane ze sobą druciki ;p. Jak mi rozłącza to jakoś tam ruszam tymi drucikami i dobrze jest, czasami najwyżej troche prądu na mnie pójdzie, ale w takim łączu internetowym to mało prądu...
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() No to dlaczego wczesniej mialem dobrze.Neostrada chodzila mi normalnie z 3 miechy, a pozniej sie cos zaczelo dziac to watpie ze to wina kabla.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
|
![]() To może być psiakiś virus, trojan, robal (mój antyvir nie wszystko znajduje). Dlatego proponuje instalacje fire walla. Jeśli nadal będzie źle, to zgłoś to gościom od nełostrady (jeżeli nie będziesz miał netu z ich winy dłużej niż 24h to odliczą ci to od rachunku xD).
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Pisalem w 1 poscie ze robilem formata calego kompa,skanowalem antywirusami jeszcze i tez mam firewalla.A goscie z neostrady powiedzieli, ze nie wiedza oco chodzi -.-.
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
|
![]() Słuchaj ja tez tak miałem, ze 4 miesiące. Nie miałem pojęcia o co chodzi, aż w końcu zrobiłem loga programem hijackthis, i wysłalem go na forum MksVira. Kolesie kazali mi usunąc, jakieś wpisy w trybie awaryjnym i od razu problem zniknął. Z tego co wiem to był jakiś wirus w pliku systemowym i antyvir tego nie widział.
Hijacka zciągniesz z tej strony: http://www.spychecker.com/program/hijackthis.html A forum MKSa tu: http://forum.mks.com.pl/forum/forumdisplay.php?fid=9 Ostatnio edytowany przez Luka_MM - 04-12-2004 o 12:38. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() a tak wlasnie skoro to jest net o neo, jak sie nie ma problemow z rozlonczaniem neo spokojnie mozna palka robic? ;P
chodzi mi o to czy bede meic duzo deadow do 50 lvla przez neo :S Nie z wlasniej glupoty xD |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 09 2004
Lokacja: Szczecin
Stan: Na Emeryturze
Imię: ---
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 62
Skille: 84/70
Poziom mag.: 15
|
![]() Hmm ja mam Neo juz prawie 3 miesiące i żadnych problemów z rozłączaniem nie miałem . Nigdy mnie nie rozłaczyło i nie miałem kicka
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2004
|
![]() Lol
Też mialem taki problem... Zainstalowałem Firewalla, antywirka i pare innych pierdół no i ... działa ![]() |
![]() |
![]() |
Crawmage |
Ta wiadomość została usunięta przez Raynold.
Powód: Archeolog
|