|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Może wiecie co zrobić z h*jem adminem ciągle mam lagi,transfer spada powinienem mieć 512kb/s a czasem mam 45kb/s ,w tygodniu nie mam neta przynajmniej 2-3 razy tak na 3h a do tego są takie dni co wogulę neta nie ma raz 3tygodnie nie miałem. Co lepsze przez pierwsze 3 miechy net mi działał bardzo dobrze,bo w ciągu 3 miesięcy mogłem zrezygnować z usługi.
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 05 2008
Stan: Niegrający
|
![]() zrezygnuj z osiedlowej sieci LAN na korzysć prywatnego dostawcy
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Ale powiedzieli ze nie pociągną nowych kabli bo się nie opłaca zmienić im urządzenia jedynie telefon mogę mieć na kablach a net radiowo.
Dobrze ze wiem gdzie jest to urządzenie. Ciekawe czy jak je im rozpierdolę czy dadzą nowe co da się pociągnąć Neostrada. Jak je w nocy rozwalę to się nie zorietują i możne będę mógł mieć Neostrada bo z radiówka mnie trafia. |
![]() |
![]() |
#4 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() To sprobuj gdzie indziej. Chello, aster.. pare ich jest
![]()
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 60
Skille: 79/65
Poziom mag.: 15
|
![]() Po pierwsze to powinienes sie skontaktowac z tym adminem. A jak sie nie polepszy to potem myslec o zmianie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2008
|
![]() Mam podobny problem. Podczas gry modem gasi mi się na 20~ sekund i musze albo na wierszu poleceń odświeżać ip albo robić reset kompa. Już padłem raz. Nie wiem czy to wina modemu dostawcy czy kabla, może za dużo osób w sieci? Co o tym myślicie? =/
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2008
Lokacja: Stalowa Wola
Imię: Michael Scoofild
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 112
Skille: 88/86
Poziom mag.: 7
|
![]() mam taki sam problem z neostradą. Nie wiem co jest nie tak, modem czy net
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2008
Imię: Pagoru Alce
Profesja: Knight
Gildia: No have ;(
Świat: Luminera
Poziom: 15
Skille: 55/55
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() No więc skoro potrafisz czytać tylko tytuły to spadaj.
GRAJ W GRY I WYGRYWAJ NAGRODY! OGLĄDAJ REKLAMY I WYGRYWAJ NAGRODY! ![]() Kliknij, aby nakarmić mojego Pokemona ;D Zdobądź własnego Poka ;P Ostatnio edytowany przez <>ddamiann<> - 28-07-2008 o 21:04. Powód: literufka ;-) |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Ognisty Lis
|
![]() Apropo Masz 512kbps = Kilobitów na sekundę. a nie kb/s = kilobajtów na sekundę. Jeden bajt to 8 kilobitów. Jeden kilobajt to 8 kilobitów, więc 512:8=64 (kb/s). To by było na tyle a lagi a kazdy nic z tym nie zrobisz zadzwon do dostawcy neta i powiedz ze masz lagi w Tipji... Pozdrawiam
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 01 2008
Profesja: Elder Druid
Świat: Premia
|
![]() a jak nie pomoze, zrezygnuj z niego, i zaloz sobie neostrade/chello/cos tam jeszcze. A jak admin ci powie ze masz umowe, i nie mozesz zrezygnowac, to powiedz ze rezygnujesz, bo net nie dziala tak jak jest w umowie. i admin nie wywiazuje sie z umowy (o staly dostep do netu) i zrywasz umowe, ja tez tak zrobilem
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ja mam tak samo, jak ojciec cos sciaga to wtedy mam lagi i predkosc mi spada (ruter).
|
![]() |
![]() |
#12 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() To nie jest to samo: P
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
@topic: tepsa jest dosyć droga. Sprawdź, czy możesz mieć u siebie łącze z UPC ( 92 zł/miesiac za 512 kbps z tp albo 89 zł za 10 Mb z upc... )
I feel like 11 years old nOOb... Nie jestem podrecznym manualem. Moje gadu-gadu nie sluzy do spamowania mnie. ![]() Ostatnio edytowany przez aktus - 29-07-2008 o 23:10. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Mam pomysl.....
Wez zerwij lana -> Kup se jakis pozadny internet np (Kablowka, Astra itp. byle nie NeO) -> Cieszysz sie gra. To nie jest takie trudne nie? ![]() Albo inna opcja... Wez Odinstaluj tibie -> Zerwij lana -> Rozwal Munitor -> Polam Klawiature i Myszke -> Zgniec Obudowe -> Idz se czytac Ksiazke lub Wyjdz na miasto. A ta lepsza nie? ![]()
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |
![]() |