|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 02 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Cały czas mnie dręczy jedno okienko w Windowsie, włącza sie takie okno żę odlicza mi czas do ponownego uruchomienia komputera (Windows XP)
Jak to usunąć ?!?! Bo teraz wogole niechodze na questy ani na hunty bo wlasnie co jakis czas mi okno wyskakuje. POMÓŻCIE PROSHE !!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() to jest zapewne blaster. jesli nie umiesz go usunac to sformatuj dysk c i zainstaluj service packa.
@down: ja jak mialem to wystarczyl format c Ostatnio edytowany przez Rincewind - 04-12-2004 o 16:17. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
eX Moderator
Data dołączenia: 14 03 2004
Lokacja: Estadio Santiago Bernabéu
|
![]() Heh samo sformatowanie dysku c: nic nie da. Sam tak kiedyś miałem i mi nic nie dało. Oddałem komputer do takiego kolesia co mi zawsze naprawia system jak coś (!!) i on sformatował wszystkie dyski, poinstalował antyviry dosłownie wszystko skasowane jakby nowy dysk był kupiony. Ale mogłem przynajmniej z neta korzystać swobodnie.
![]() De las glorias deportivas que campean por España, Va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empaña. Club castizo y generoso, todo nervio y corazón, Veteranos y noveles, veteranos y noveles, Miran siempre sus laureles con respeto y emoción. ¡Hala Madrid! ¡Hala Madrid! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: 3 miasto
Imię: Vincent Bell
Profesja: Knight
Gildia: Order of Merlin
Świat: Refugia
Poziom: 121
Skille: 94/94
Poziom mag.: 7
|
![]() To coś nazywa się blaster i bedzie sie pokazywac dopoki nie sciagniesz specjalnmej latki ze strony Microsoftu.
Najlepiej zrób formata i pierwsze co to sciagnij tą łatke. Powinno zadzialac. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Mialem to samo. Zainstaluj jakiegos firewalla i nie pozwol laczyc sie z netem plikowi LSASS*****. Mi to pomoglo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: 3 miasto
Imię: Vincent Bell
Profesja: Knight
Gildia: Order of Merlin
Świat: Refugia
Poziom: 121
Skille: 94/94
Poziom mag.: 7
|
![]() Problem w tym ze masz na to około 30 minut po zainstalowaniu na nowo systemu i połączeniu się z netem. Jeżeli masz windowsa xp ( a napisałeś że masz) to sciagnij ten oto plik: http://download.microsoft.com/downlo...80-x86-PLK*****
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 11 2004
|
![]() Współczuję, miałem przez kilka miesięcy ten sam problem. Poszukaj w sieci programu o nazwie Fixblast. To jest jeden mały pliczek. U mnie pomogło i nie ma problemów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() Na stronie mksa mozesz znalesc do tego latke...
Ja to mialem przez kilka miesiecy myslalem ze wy***.ie ten komputer przez okno... To CHYBA sie sciaga gdy wejdziesz na jakas tam strone internetowa ![]() |
![]() |
![]() |