|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 11 2004
Lokacja: Choryniec Zdroj
![]() |
![]() Mam problem z Tibią. Otóż gram sobie rano, później kończe i jak wieczorem probóje się wbić to pisze "Too many players on-line. Only players with premium account are still allowed to enter." i wtedy pojawia się komunikat (nie chodzi mi ze tibijski ale jakby systemowy tzn. wygląd ma jakby by byl naprzykład jakiś error) SVChost(to na górze) Already connected(na dole) może ktoś wie o co chodzi ?? Gram przez neostrade.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ej pomózcie
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
Stan: Na emeryturze
|
![]() Nie wiem jak ci pomoc, ale proponuje zebys przeinstalowal Tibie jak nie pomoze to przinstaluj system
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Możliwe, że masz wirusa który siedzi w systemowym pliku svchost*****. Przeskanuj system jakimś antywirusem, ale o ile wyczytałem nie da się naprawic pliku, ale usunąć go. Zobacz tu: http://www.em.soft.webpark.pl/kom11.htm.
Nie testowałem pliku znajdującego się na tej stronie, więc nie odpowiadam za ew. szkody. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Master Alucard
|
![]() to na 99% keylogger próbuje wysłać informacje do internetu.
na 99%..........
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny gracz
Imię: Gigancik Ros
Profesja: Brak (Rookgaard)
Świat: Aldora
Poziom: 33
Skille: 24/28
|
![]() to wirus ale niekoniecznie keylogger - może jakiś trojan lub spy. Polecam Ad-Aware SE Personal na dzień dobry. Jest darmowy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Dziekuje wam wszystkim za odpowiedzi. Napewno te rady mi sie przydaja.
CYA in Tibia |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() svchost***** jest plikiem systemowym obslugujacym internet. MAsz na nim albo wirusa albo dopracowany keyloger.Przeinstaluj tibie...jak to nic nie da to
poczytaj mój artykół o svchost***** wpisz do opcki szukaj "svxhost*****" i tam looknij na mój temat poznasz po moim nicku. MAm nadzieje ze pomoze. (chodzi ki o podpunkt "naprawa reczna" znajdziesz tam cos o orginalnym pliku svchost***** i jak wykasowac podrobki) |
![]() |
![]() |