|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 07 2004
|
![]() Witam!
Wczesniej zamieszczalem kilka ssow z mojego zycia na Danubi. Teraz chce zrobic temat z mojej egzystencjii na Aldorze. Bede sie staral go na bierzaca uaktualniac. Wiec gram teraz palem. Oto jak nim gram ![]() Koniec najnudniejszej czesci gry czyli rooka ![]() Dzisiaj Epoleus (real kumpel) zaoferowal mi propozycje nie do odrzucenia iz poblokuje mi guardy abym sobie level nabil. On ma 41 a ja mialem 9 wchodzac a wychodzac zaraz zobaczycie ![]() 1. Pierwszy guard... ![]() 2. ...Dlugo nie pozyl ![]() 3. Level up i love it!!!!!! ![]() ![]() 4. Calutenki exp za guarda az 185 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5. Dystansu nigdy za wiele ![]() ![]() 6. Masakruje krasnala i ten hit jak dla mnie nienajgorszy ![]() 7. Teraz soldka ![]() ![]() 8. Ledwo juz zyje. Az sie dziwie ze nie prosi o darowanie mu zycia ![]() ![]() 9. Nastepny lvl up................ Y E A H!!!!!! ![]() 10. Zdolny jestem i szybko awansuje ![]() ![]() 11. Co to dla Epo wziasc na klate 2 kraski ![]() ![]() 12. Z 2 zostal jeden ledwo zipiacy (zyjacy) hehe ![]() ![]() 13. Nawet w ciemnosciach potrafie trafic niczym Codename 47 ze snajperki (dla niewiedzacych Codename 47 to hitman czyli bochater kooltowej gry) ![]() 14. Kochany exp kocham te cyferki pojawiajace sie nad glowa ![]() ![]() 15. Padl po niezlym - zaznaczam - MOIM hicie ![]() ![]() ![]() 16. Potwierdza sie moja celnosc mimo ciemnosci ![]() ![]() 17. Epo sie wystraszyl ale oczywiscie oferuje mu pomoc i wszystko dobrze sie skonczylo ![]() ![]() 18. Moje umiejetnosci wciaz rosna ![]() 19. Jako magik rownierz ![]() ![]() 20. I jeszcze jako Indiana Johnes czyli doswiadczenie ![]() 21. I na koniec waga lootbagu ![]() Zdjecia samego lootu nie robilem bo i tak sie dzielilismy z Epo na pol To wszystko dziekuje i zapraszam do komentowania Aha chcialbym jeszcze z tego miejsca pozdrowic moich najlepszych kumpli na Aldorze ktorymi sa: Nheero, Epoleus & Kuai Ie Tian Di (nie mogles se trudniejszego niku wymyslec ![]() .........P E A C E.......A L L........... A N D.....C O M E N T S....P L X....XD Ostatnio edytowany przez Sillent Assasin - 05-12-2004 o 14:10. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 10 2004
|
![]() fajne screenki
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Refugia
Stan: Początkujący
Imię: Tolben von Nheero
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Hellpike
Świat: Refugia
Poziom: 101
Skille: 92
Poziom mag.: 20
|
![]() No ładnie... też chciałbym tyle lvlych awansów na dzień XD Kuai ie Tian Di juz chyba nie gra (LoLuŚ)
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Takie sobie foty ale wiem ze to twoj poczatek na tym servei wiec nie bede tutaj jakis bzdur wypisywac
![]() @Vozo~ jak tam na froncie ?
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aktualizacja tematu. Pierwsze screeny nie doczekaly sie duzo komentarzy. Mam nadzieje ze te przykuja wieksza uwage.
No wiec tak na poczatek zrobilem sobie dla rozluznienia quescika: 1. ![]() 2. ![]() Pozniej odwiedzilem amazonki 1. Nienajgorszy hit ![]() 2. Tu rownierz ![]() A teraz ssy z dzisiaj i malego polowanie na ghule w Ab 1. Takim pieknym hitem go powalilem ![]() ![]() 2. Goni mnie ale troche za wolno ![]() ![]() 3. Atak klonow ![]() 4. Jeszcze 2 i vita ![]() 5. Good hicik jak na moje mozliwosci ![]() ![]() 6. Jak narazie moj best hit ![]() ![]() 7. Umiejetnosci snajperskie rosna ![]() 8. Noi level up ![]() ![]() 9. Jak awanse to awanse ![]() To na tyle zapraszam do komentowania ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 12 2004
|
![]() duuzo awansuw tez tak chcialbym
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 11 2004
Lokacja: Nowy Targ
|
![]() Takie sobie te fotki.. sam mam takich pełno tylko nie chce mi się zamieszczać.
Powodzenia w dalszej wędrówce w zdobywania lvl- i i skilli ![]() Ostatnio edytowany przez Jareecki - 06-12-2004 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 11 2004
|
![]() a mozna podac jeszcze skille??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Superowe zdjatka no i zarabisty exp.
Prosze o jeszcze ![]() ![]() Jestem Nowincjuszem wśród szeregów Paladyn Lord of Dragon Hiberna Lvl 14 Paladin Skills 46/36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Grudziądz
![]() |
![]() Superowe zdjatka no i zarabisty exp.
Prosze o jeszcze ![]() ![]() Jestem Nowincjuszem wśród szeregów Paladyn Lord of Dragon Hiberna Lvl 14 Paladin Skills 46/36 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() ![]() Ja jestem amatorem bo gram od listopada jestem Junuvoh świat: Lunara lvl:7 ![]() znajamosci:dobre ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Bylem tam na 9 lvl i nie trzeba miec odwagi jak sie ma takiego blokera jak ja ![]() A co do skili tonie mialem takich az dobrych bo na guardach mialem cos okolo 40 a na ghulach 46. Obecnie mam 52/40 i 7mlvl i ciagle trenuje ![]() Wczoraj jeszcze bylemw hg i mam pare skirnow ale doslownie pare i jak nie bede mial zlagowanego neta to je zamieszcze. A tymczasem Peace |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
|
![]() OmG... SMIAC SIE CZY PLAKAC? Czlowieku jak nabjiesz sobie hmm 50lvl chociazby czy cos to sie chwal... ale nie pierd*l o nabjianiu lvl od 8 - 10/11 w jeden dzien... dobji sobie skille i na hellgate ze strzalami w jeden dzien zrobisz do 20... no ale mniejsza z tym
![]() PS. Epo jak to czytasz to kiedy z Vadimem i Nheero na dl'e idziemy?... |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Wiem ze 20 lvl w jeden dzien to jest mozliwe do zrobienia ale ja mam jeszcze szkołe i swoje prywatne zycie a teraz i tak skiluje chce szybko skila nabic i poznije 20 lvl bo tez na dl bede chodzil z Epo i Nheerem... ![]() |
|
![]() |
![]() |