|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Torun
Stan: Aktywny gracz
Imię: Na emeryturze...
![]() |
![]() ,,Kiedys przyjdzie taki dzien,przyjdzie taka chwila....."-
Mi sie wydaje ze jej juz nic niepotrzeba, z takim lvl i mlvl to powinna mniec wszystko, ale tibia jest taka gra ze nikt w nej niema wszystkiego -naj ;D POZDRO
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: gdansk
![]() |
![]() Blessed shield to ladny pomysl
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2004
|
![]() A jaki ona ma Mlvl? 8 czy 7...?
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() co dosatnie? reset tibii, kasację konta, i dędkę z biegiem wstecznym pasi? -.-
słyszałem że ma być ten reset... ~.~ to może...." POLSCY DO POJU!!111!!1... rookujem bubble" |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Swego czasu sie zastanawiałem czy ona reseta nie dostanie. Ale wydaje mi się że dostanie jakiegoś super rare itema. Ale przezcież to tibiowa żona Nietsche, i jego dziewczyna w rl. A GM maja prawo moyfikować konta użytkowników. Ale myśle że dostanie coś w stylu DLS, Blessed Shield itp.
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() czemu by miala dostac reset -.- ?? to tak jak by robilbys 100 lvl i reset bys mial bez sensu -.-
|
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
|
![]() Temat bubble jest już wyżuty.
A poza tym. Jedna gorąca noc z "mężulkiem" (-.-) i ma wszystko czego pragnie. ![]() Stary mistrz przemówił ![]() |
![]() |