|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() Z powodu czepiania sie mnie przez jakiegos goscia zakladam nowy temat bo tak to dostane jak cos tam napisze upomnienie albo skasowanie tematu wiec zaloze konkretny
![]() ----------------------------------------------------------------------- dobra a teraz do tematu mam pare pytan co do elfow 1)gdzie one som szlyszalem ze kooo ven ale gdzie??? 2)czy na 19 lev skill 60/46 moge isc na nie ze sperami i czy zabije scouta albo afcanista ze spermai czy lazic tam z lukiem???? 3)co moze najlepszego wypasc i z jakiego elfaa 4)czy te miejsce z elfami przypomina amazon camp ze tesz sie tam klazi po domkah itp.???? i to by bylo na tyle odpowiedzcie plz ![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny gracz
Imię: Top sikret
Profesja: Knight
Gildia: Top sikret
Świat: Galana
Poziom: 81
Skille: duze ;)
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() PO 1 to powinno byc w temacie potwory !!!
PO 2 elfy sa w elf fortes nie radze ci tam isc bo sa w obstawie z scoutami a razem niezle siekaja jak chcesz to ci pokaze na danubi PO 3 moim zdaniem tylko dla knightuw jest to miejsce ! PO 4 tam gdzies w podziemiach sa arcanisci a ja dobze nie wiem sa tesz cyce ale nei ma miejsca na uczieczke aha i to prawie przypomina amazon camp bardziej zamek przy Ab'Dendriel,elfy zostawiaja strzaly sandaly a reszte zobacz na potwory a scouty zostawiaja posion arrowy i arrowy i jeszcze cos wiec zobacz w tabeli co zostawiaja scouty |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Sa w elven fortess koło Venory, lepiej łaź tam z łukiem i lepiej nie chodz na arkanisty, jak spotkasz pare scoutów to mozesz stracic dosc duzo hp, wez ze soba bp uhow
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() Pamiętnego razu jak wybrałem się druidem na elfy w Ab, kiedy załapałem deada ... potem ratując z kolegą d hamma z ciała trafiliśmy w arcaniście "elf amulet" czy jakoś tak, który daje protekcje = można za sporo opchnąć
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
|
![]() Elven amulet da się opchnąć za jakieś 300gp, czyli wcale nie tak dużo (zresztą i tak mało kto to kupi)
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 10 2003
Lokacja: Głogów
Stan: Na emeryturze
Imię: Kidziak
Profesja: Elite Knight
Gildia: I tak juz nie gram
Świat: Antica
Poziom: 79
Skille: n/a
Poziom mag.: 7
|
![]() dam ci mapke gdzie sa arcanisci i inne elfy
![]() ![]() numerkiem 15 jest zaznaczone wejscie do tychze podziemi. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() dobra thx za mapke napewno sie tam kiedys poszwedam z lukiem
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |