|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Server - Refugia
Wymagany level -8 Przyjmowane profesje - wszystkie Rodzaj - gra rpg Wymagane skille/mlvl - -- Koszt wstepu - 0 Krótki opis - Więc jest to rodzinka na świecie Refugia. Nie wystarczy tam tylko powiedzieć: "chce do gildii" i jesteś. Trzeba złożyć ślubowanie przed wszystkimi z rodzinki i wykonać jedno zadanie wyznaczone przez Najstarszego. Rodzinka ma charakter rpg. Gdy przejdziesz okres próbny (5dni) dostajesz specjalizację, którą sam sobie wybierzesz: -zwiadowca - planuje wypady na exp, trapy i inne zabawy , -handlarz - tą specjalizację dostaniesz tylko po zatwierdzeniu tego przeze mnie. Handlarz ma na celu sprzedaż itemów zdobytych przez rodzinkę, -goniec-Szybkie załatwianie kupna np. life fluidów lub przesłanie listu/paczki od gracza do gracza =], -myśliwy-Zdobywanie jedzenia dla całej rodzinki, -odważny-Idzie na przedzie rodzinki i w razie potrzeby ginie pierwszy uprzedzając towarzyszy, -bankowiec-zarządza funduszami gildii(narazie ja nim jestem [względy bezpieczeństwa), -transporter-transportuje członka gildii tam gdzie ów mu wskaże. Ma dbać o jego bezpieczeństwo i iść jak najszybszą drogą do celu. strona www(najlpiej blog,forum) - W budowie liczba osob - inne- UWAGA ' Rodzinka jest w charakterze RPG dlatego też musisz być konsekwentny i spełniać takie warunki jak: -rozmowa o charakterze rpg, np. "Ten Orc jest potężnym wojownikiem-ledwo trzymam się na nogach", a nie "Kur*a mam red hp", -spotkania rodzinki w określonych miejscach, -spełnianie rozkazów od przełożonego nie myśląc o konsekwencjach (np. dead). Jak się zapisać? 1. Priv na tnet 2. Priv w grze 3. gg 4104462 Mój nick: Sir Mhex |
![]() |
|