|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: mieszkanie ;>
Stan: Na Emeryturze
|
![]() ekipa:
Ja - Constructer bit - 29 lev - knight - harmonia Kyczyn - druid - 33 lev (teraz chyba 34) - harmonia ![]() wiec , bez formalnosci , zaczynamy nie bardzo moglem robic screeny ale kilka ostatnich drago uchwycil kyczyn: hunt wczoraj wieczorem, niestety tylko troche bo bylo pozno =/ te z perspektywy kyczyna: Hit draga z GFB: ![]() Podzial expa z jakiegos tam draga xD : ![]() L00T: ![]() dzisiejszy hunt (takze krotki , bo przed szkola =/ ) kyczyn zrobil mino archera bo nie mial many ale niestety szybko padl bo drag podszedl i go dojechal z lapy :'( pozdro dla archera(naszczescie mamy jego kusze ktora stracil xP) : co ludzie roba jak sie nudze na respie xD: ![]() drag nie dal sie odciagnac od atakujacego a mino arch padl: ![]() Moj HMM , calkiem niezly xP: ![]() HMM kyczyna i hit draga we mnie : ![]() Zielony sie zmeczyl i odpoczal a my pilnowalismy zeby nikt nie zaklucal mu spokoju ![]() ![]() Tajni agenci sa w jaskini "Misja Kreciki" ![]() ![]() Hardcore'owy hit, ledwo przezylem ![]() ![]() HMM powu ![]() ![]() Loot (w tle widac naszego wiernego , choc martwego towarzysza - pozdro : dla niego ![]() ![]() Mam nadzieje ze sie podobaly , w najblizszej przyszlosci wrzucimy tu jakies inne screeny a KYCZYN wrzuci swoje jeszcze z dragow ,bo mial mi wyslac ale nie wyslal: @edit: Hunt z liderem naszej gildii , Gate lord - pozdro ![]() ekipa : ja ( znacie mnie juz ![]() Gate lord - 39 master sorc - jednym slowiem - INIEMAMOCNI ![]() ![]() smoczek juz na yellow : ![]() podzial exp ^^ ![]() 13 knight na dragach - gate marzy o PvP na 5 minut xD ![]() ostatni drag pad! ![]() ![]() Loot: ![]() Gate chcial solnac FD a ja zpomnialem ze sorcowie i druidzi roba to na niewiddze xD - 1hit ![]() z czasem bede tu wrzucal inne screeny , dzisiaj wyprawa do elf fortress , mysle ze nie bedzie to quest spoiling jesli wrzuce je tutaj bez mapki???
![]() Ostatnio edytowany przez Nozuman - 07-12-2004 o 17:08. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2004
Lokacja: Pawłowice/Śląsk
Stan: Aktywny gracz
Profesja: Paladin
Świat: Azura
![]() |
![]() Fajne sski gratz lootu i szkoda troszke minoska
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() no nareszcie , jedyny ktory nie jest leniem i chcialo mu sie komentnac
re@up: thx , no fakt , zszedl by 1 UH mniej + jeden UH mniej gdybym mial dragon necklance ale niestety wykonczylo mi sie na przedostatnich dragach czy cos @ re down: sory ale pierwsze dwa kczyn ma na BMP zaraz skompiluje i wrzuce z JPG ok , juz na jpg ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Nozuman - 06-12-2004 o 16:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 11 2004
Lokacja: Katowice
Stan: Na emeryturze
Imię: Lyonis
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 66
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
|
![]() Hehe fajne sski ale powiedz mi ile byliscie ja bylem dzisiaj na tym samym spawnie z 2 godziny i 0 loota a tez gram na harmoni
![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Piła
Stan: Aktywny gracz
Imię: Tokuv the knight
Gildia: Silence Army
Świat: Secura
Poziom: 68
Skille: 85/88
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Ss'y są niezłe (tylko niezłe
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2004
|
![]() Cytuj:
sski nawet fajne ale mino na dragony? ![]() nie lepiej bylo dsa? @Yombi Ty masz czas na ogladanie forum??przeciez ty tylko skillujesz ;> |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 12 2004
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Obsidia
Poziom: 52
Skille: 77/77
Poziom mag.: 5
|
![]() Super, loot jak na taką mała ilość Dragów świetny, jak możez to napisz mi gdzie jest ten spawn na priv, bo szykam dobrego miejsca na Dragi
![]()
Tibiomaniacy! Pomóżcie wygrać konkurs jednemu z Nas!!! Wejdźcie w link i kliknijcie "lubię to" pod zdjęciem! To trwa ok. 5 sekund, a może dać komuś dużo szczęścia! ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...type=1&theater |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() ssy fajne tylko..... szkoda archerka
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() archer sobie radzil swietnie , zginal tylko dlatego , ze kyczyn nie zszedl na dol jak jzu byl drag , musialem go zawolac , a on szedl za mna ... =/
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 10 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() SSy fajne. Nie dziwie sie ze Kyczyn ciagle siedzi na tibii skoro na realu jest chory. ( Kyczyn wracaj do zdrowia tez jestem chory
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Hail Harmonia ;]
Fajne SS'ki i gratz lootu. Biedny mino ;]
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Nie czekalem na DS , bo Constructer musial potem do budy gnac i by byly nici z hunta ( i tak juz krotkiego).
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 12 2004
|
![]() fajne sski.ja tez bardzo lubie chodzic na dragi...ale co myslicie zeby zamiast Dsuw i innych takich summonuw uzyc poprostu...drugiego druida???!!!!ja tak z kolegą robie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jesli macie dajcie wiecej tych sskuw.POZDRO HAIL ARISEN ONES!!!!!!!The best guild on ELYSIA |
![]() |
![]() |