|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam, mam taki problem.
Chodzi o to, że gram sobie na realnej tibii jak i na OTS-ie. I ciągle jak wejdę na innego klienta to muszę od nowa ustawiać hotkeje, grafikę itp. Czy jest sposób, dzięki któremu będę mógł cieszyć się innymi ustawieniami? Proszę o szybką odpowiedź. Z góry dzięki. ![]() Pozdrawiam. Ostatnio edytowany przez Oops - 12-08-2008 o 19:18. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Zrób sobie 2 oddzielne foldery np. C:\Program Files\Tibia, a drugi w swoich dokumentach np. C:\Documents and Settings\XXX\Moje dokumenty\Tibia OTS. Zainstaluj do każdego folderu Tibię. Pierwszy folder będzie do tej 'realnej' Tibi, a drugi do otsa
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Inquisition Hero
Data dołączenia: 11 12 2005
Stan: Niegrający
|
![]() Wiem, ze wyda ci sie to genialne, ale niegraj na ots i problem rozwiazany ...
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2007
Stan: Niegrający
Imię: Haer Isaac
Profesja: Druid
Świat: Harmonia
Poziom: 64
Poziom mag.: 50
|
![]() Po prostu zrób sobie kopie hotkeyi RL tibi, i kopie otsa.
Chcesz pograc na rl, podmieniasz plik z hotkeyami z rl tibia. Chcesz pograc na ots, podmieniasz plik z hotkeyami z otsem. W dziale poradniki znajdziesz temat jak to zrobic. Pozdro. ![]() Edit: Wy tam u góry - szybsi xD Edit 2 : Poradnik z tymi hotkeyami... Ostatnio edytowany przez loonyxd - 12-08-2008 o 19:43. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Voniek: Robie tak jak mówisz ale i tak hotkeje mi sie podmieniają
![]() Milten Magician: Daj spokoj, moj pierwszy raz ![]() loonyxd: Móglbyś dać link do tego poranika ![]() Dzieki za odpowiedz |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Iron Epee
Profesja: Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() Po prostu graj na real i na ots na 1 kliencie