|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() cześć, dzisiaj dowiedziałem sie jak zrobić filmik, ale żeby zrobić filmik trzeba pierw go nagrać nie ? Więc pada do was pytanie jakim programem najlepiej nagrać filmik ? Wszcześniej robiłem to tak: nagrywalem TibiCam, odtwarzałem i nagrywałem HyperCam2, ale chcę inny program do nagrywania, ponieważ mam pewne problemy z owym programem tnz. gdy chodzę tak bez celu to przyśpiesza
jak jakiś 100lvl+ chociaż biegałem noob charem 16lvl, i w ogóle nie chce napisu w lewym górnym rogu. Jakie programy radzicie ? Camstudio odpada, ponieważ laguje ![]() Montować pogram będę - Sony Vegas 7.0 Nagrywać - ?? P.S - odrazu powiedzcie jak to mam robić ? tak samo jak z hypercamem2, że pierw TibiCam, a potem tym programem czy jakieś inne sposoby ? a w jakim formacie TibiaCam TV zapisuje filmiki ? bo ja potrzebuje w .avi itp. ponieważ Sony Vegas 7.0 chyba nie przyjmuje .rec i .cam.? z Góry Dziękuję Ostatnio edytowany przez PatrykaN - 16-08-2008 o 22:15. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Jest alternatywa dla tych programów, a nazywa się Tibiacam TV. Niestety, aby nagrywać, trzeba wykupić wersję PRO. Jest to obecnie jeden z najlepszych programów zarówno dla nagrywania, jak i odtwarzania. Więcej możesz poczytać na oficjalnej stronie:
http://www.tibiacam.tv/ |
![]() |
![]() |