|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() nie doszukałem sie dokładnego opisu kicków tak jakie ja mam, ani na żadnym forum tibijskim ani na google... więc pisze tutaj
a więc: - mam kicki po ok 2 na minute - mam je od około tygodnia - net providera zmieniałem około miesiąc temu - przeinstalowywałem, kasowałem, instalowałem na nowo klienta tibii - nie uruchamiam przy tym żadnych botów - Anty vir nic nie wykrywa - Zapora na routerze nie blokuje mi Tibii - Anty vir Avast/NOD/Kaspersky nic nie wykrywają ni nie blokują mi Tibii - skanowałem wszystkie dyski 0 wirusów - formatowałem dyski - i z użyciem i bez użycia cFoss speed mam to samo - wszystskie programy takie jak: GG, Ventrillo, Ściągarki różne i mozilla działają normalnie bez zastrzeżeń -karta sieciowa sprawna (sprawdzone) - Ojciec informatyk a sam nie wie... to jaka do cholery jest przyczyna moich kicków :/ ktoś wie?? opisze tutaj dokładniej co sie dzieje... włączam Tibia loguje sie elegancko przejdę 10 sqm i kick... i muszę resetować klienta żeby sie zalogować... wyczytałem w necie że Cfoss pomaga... i rzeczywiście pomagał... ale przez 2dni nie miałem kicków tylko co jakiś czas miałem większego laga... myślałem ze to wirus albo coś z systemem ale niee... niemam pojęcia co mi nieustannie utrudnia grę :/ mam neta UPC Chello 10mb/s więc nawet na 3 kompy powinno działać sprawnie tak jak na początku kiedy go założyłem :/ tak do dodania posiadam Semprona 1900mhz karte graficzną Radeon 9550 Sapphire system operacyjny Windows XP Home Edition, anty vir Kaspersky 7 ( poprzednio NOD i Avast i to samo sie działo) płyta główna Soltex (nieznam dokłądniejszych szczegółów) ktoś pomoże? Pomoc mile widziana ![]() z Góry dziękuję |
![]() |
![]() |
|