|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2008
Lokacja: Hmm... Polskja
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zgadnij?
Profesja: Paladin
Gildia: Nazwa to... Nie ma jej;)
Świat: Murgana
Poziom: 22
Skille: cicho
Poziom mag.: 00
|
![]() Otóż mam problem mam jakieś 50k do wydania i chce zacząć grac jakąś profesją
: - dobrze i szybko sie expi - nie ma zbyt częstego waste - do końca wakacji chciałbym nią w bić z 30 lvl - pacc będzie dopiero na boże narodzenie Proszę nie pisać że " Najlepiej wybierz profesje jaką ci się najlepiej gra" Z góry dziękuje za udzielenie odpowiedzi |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2008
Lokacja: Koło Wawy
Stan: Niegrający
Imię: Werladyn
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Char zrookowany
Świat: Elysia
Poziom: 85
Skille: 89/63
|
![]() Palladyn
POH i jeszcze raz POH
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() (niestety?) Palek...
-najszybciej expi -rzadko ma waste -raczej wbijesz, zależy od ilości skilowania (chyba, że bot w chodzi w grę?) Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Jak masz 50k, to sorc. 20k na promocje, ok. 5k na eq (albo mniej, bo większość pewnie masz). Do 27 tłuczesz cokolwiek, potem się bawisz z summonami/woce do 33 (oczywiście z woce od 26), od 33 barbariany, od 40-45 ancient scaraby. Z tych 25k, które ci zostało (+ jakieś 15-20k z barbarianów, może nawet więcej, zależy ile mammoth fur cape będziesz miał), wyexpisz sobie dość sporo i przede wszystkim szybko (45 ms z 45 mlv robiłem ok. 72k/h). Tylko Rashid by ci się przydał.
A palek IMO nudny. Może i na początku ciekawiej bić nim te cyce niż sorcem roty, ale mi od 90~ lvla nie chciało się za bardzo grać. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 05 2008
Lokacja: Hmm... Polskja
Imię: Zgadnij?
Profesja: Paladin
Gildia: Nazwa to... Nie ma jej;)
Świat: Murgana
Poziom: 22
Skille: cicho
Poziom mag.: 00
|
![]() @up
Jeżeli przeczytałbyś dokładnie to jest napisane, że pacc dopiero w boże narodzenie. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ topic
niezłe masz wymagania. Wszystkie wymagania spełnia paladyn jest wprost stworzony dla ciebie.... aaale ja chcesz bocić i się nudzić to bierz knighta ... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Cytuj:
Wbiłbym na facc 33 i poczekał na tego pacca bożonarodzeniowego, wbijając sobie na pół-afku mlvl, bo nie dość, że gra na facc to strata czasu, to jeszcze z pacc właśnie sorcem (lub druidem) będzie ci się grało IMO najlepiej. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 08 2008
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Elita of Unitera
Profesja: Knight
Świat: Unitera
![]() |
![]() Pallek do jakiegos 25 lvla i potem góra dól gsy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 08 2008
|
![]() Jak Masz te 50k to tak jak wszyscy mówią pallek ale jeżeli mówisz że pacc bedzie na boże narodzenie i jak sądzę planujiesz dłużej grać na wybranej profesji to wybierz sobie knighta na paccu ta profesja zarabia bardzo dużo kaski i nawet szybko expi wiec dobij sobie zanim dostaniesz pacca dobij sobie ten 30 lvl a pozniej poswięc troszke czasu na skille dostaniesz pacca to juz wszystko pujdzie z górki
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |