|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2008
Lokacja: A bo ja wiem skąd Postów : 1,218
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Exhado Leisua
Profesja: Elder Druid
Gildia: Blessed Sword
Świat: Refugia
Poziom: 42+
Poziom mag.: 43
|
![]() Jak w temacie.
Czy 41 elder druidem lepiej expic na dragach z utamo czy bez ? dodam ze czasami mam freezy,a wastowac zbytnio kasy tez nie chce ![]() Pozdrawiam, Exhado. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() niee niee z utamką będziesz miał duże waste manasków. z tego co wyczytałem nie chcesz waste. przyzwij 1 dsa lub 2 będą za blokera robiły a jak chcesz sam to bez utamki... co do freezów hmmm... utamka ci za bardzi nie pomoże jak freeza dostaniesz ... najlepiej soluj dragi jak nie masz lagów (najlepsze rozwiązanie)
![]() odpowiedź brzmi :: bez utamki , no chyba że chcesz fortune na manasy tracić jak wolisz ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
|
![]() ja bym ci proponował bez, jednak musisz być czujny bo możesz łatwo paść
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 08 2008
Lokacja: Braniewo
|
![]() expi się bez utamki nóóbku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Imię: Venominus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Endless Nightmare
Świat: Harmonia
Poziom: 60
Poziom mag.: 51
|
![]() Ja se spokojnie bez utamy od 33 lvla moim ed expie na dragach i jeszcze nie padłem wystarczy że uważasz i musisz mieć ciągle zielone hp żółte exura i tak w kółko a exura juz na 41 lvlu leczy po 100okolo ? Więc spoko ale się zagapisz i sie nie uleczysz na yellow to fireball za 80 red i bys miał pecha to cię dobije
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() Najlepiej ustaw jakiś auto-heal, bo bez tego możesz bardzo łatwo paść bez utamy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 07 2008
|
![]() Na 42 lvlu i 43 mlvl byś mógl na tych dragach z samą exura/gran expic, by dodawala ci okolo 120hp tak mi sie wydaje... jak mi na 20 mlvlu dodawala ok. 50. Na utamo moze byc waste, ale nie wiem co z tymi lagami, moze jakies auto jak UP
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() Dasz spokojnie radę bez utamki. Ja na 42lvl bez PACC dawałem radę, a ty masz na dodatek Exori Frigo, więc dragi będą spadać jak muchy
![]() |
![]() |
![]() |