|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() To nie ma sensu poniewaz na tym forum jest zarejestrowanych znacznie mniej graczy i co za tym idzie przypada mala liczba osob na dana podgrupe (czyt. server). Takie moje zdanie. Nie wiadomo co tam w rzeczywistosci Admin planuje.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() Gorcik ma racje powinno tak byc!!!
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Eee tam. To nie zbyt mądry pomysł. Popatrzcie: ile osób gra na przykład na timerze albo na Antice? Troszę mało...
![]() |
#5 |
Buuuuu
|
![]() Ja jestem mocno przeciw i tak jest balagan, a tak to jeszcze musial bym kasowac posty napisane przez jakiegos spryciaza w podforum wszystkich swiatow pokolei.
Pozatym na forum jest 1779 urzytkownikow... to mniej niz w sumie graczy na 1 serverze (nie mowie online tylko zarejestrowanych).
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
Lokacja: Bieruń
![]() |
![]() No to może stworzyć subfora dla światów PvP i NonPvP
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Jak ktos bedzie chcial uslyszec opinie ludzi z danego swiata to w temacie powinien pisac na przylkad cos takiego "Prosze o opinie i odpowiedzi ludzi ze swiata xxx" i klopot z glowy. Takie jest moje zdanie.
A tworzenie subforom dla kazdego swiata to niema sensu bo na forum jest przewaga ludzi z Isary i Danubi tak mi sie wydaje. Nie dyskryminuje innych swiatow i nie mowie Ze sa zle ale poprostu ludzie grajacy na ISarze i Danubi sa najbardziej aktywni. |
![]() |
![]() |