|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2008
Lokacja: Myszków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: HiperMegaSuperUber Tajne
Profesja: Paladin
Gildia: A Kurwa Same Zjebane :P
Świat: Candia
Poziom: 11
Skille: 52/40
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() Witam
Mam palka 11 lvl (prawie 12) skile 52/40 (prawie 53/41). I teraz mam 2 pytania: 1.expić czy dalej skilować??A jak tak to do którego lvla?? 2.jaki kupić shield (mam w banku 9k ale wiadomo, że potrzebuje nie tylko na shield ![]() pozdrawiam
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Imię: Leviathan Palladyn
Świat: Refugia
|
![]() kupujesz dragonke bleted cape i idziesz na cyklopy
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2008
Lokacja: Myszków
Imię: HiperMegaSuperUber Tajne
Gildia: A Kurwa Same Zjebane :P
Świat: Candia
Poziom: 11
Skille: 52/40
Poziom mag.: 3
![]() |
![]() temat do zamknięcia, już wszystko wiem z innych źródeł ;p
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Visc
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() 1. poskilluj jeszcze torszke do 75 dist a potem to juz nawet mozesz pacca spokojnie kupic
2. kup [ITEM]dragon shield[/ITEM] moim zdaniem jest to dobry shield do expienia na cyckach ![]() ![]()
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Ej wykorzystam ten temat xD Tzn. nie bede zaśmiecał tego podforum nowym tematem...
![]() A więc mam takie pytanko co do paladyna.. a konkretniej: eq Więc na tą chwile posiadam takie: warrior helmet, knight armor, plate legs, guardian shield, scarf ^^, bohy. Lvl: 25 Skille: 67/52 (nie skiluje za dużo ![]() W dp k legs i medusa shield. I teraz pytanko... Włożyć na siebie wszystko co najlepsze pod względem def i ryzykować, że coś wypadnie jak się nie spodobam jakiemuś pk? ![]() Dobra zapytam inaczej.. Mam 50k + rzeczy jakie wypisałem. Jakie sobie sprawić eq?
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2008
Imię: Nie ważne -.-
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 193
Skille: bdb
Poziom mag.: xD
![]() |
![]() Blue robe, blue legsy, helmet crusauder wystarczy, vampire shield(jak kasy styknie)
|
![]() |
![]() |