|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() oto pierwsze screeny z uptadu!!!! (pochodza ze strony www.tibianews.net) daje je tutaj aby ci, ktorzy nie znaja owej strony lub tez nie bardzo mowia po angielsku
![]() do rzeczy ![]() ![]() ![]() ![]() to zielone co koles ma na sobie to prawdobodobnie DSM ale nic niewiadomo ![]() o potworkach nic nieweim ale jak cos sie pokaze odrazu poinformuje!! p.s. prosze modkow aby tego nie usowali... !!!PLX!!! ![]()
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 09 2004
|
![]() Dobre, jak tak ma wyglądać skill bar to ja jestem za, ale to chyba fake
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2004
|
![]() Niech te Cipy sie odczepia od grafiki ... niech sie wkoncu wezma za powiekszenie swiata --> Ankrahnum to PORAZKA !!!
ten "DSM' wyglada tak sobie .... skill bar --> MASARKALNIE wyglada i wogle to pie....niety pomysl Reszta Nowych graf spoko |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 11 2004
Lokacja: Wrocław
![]() |
![]() hehe ...nice....fajnie gdyby tak było na serio....jedny co bym w tych foto nie zmieniał to grafa....ta co jest teraz jest cool
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Kraków
![]() |
![]() No no świetnie czyli skillbar bedzie
![]() ![]() Thx za fotki ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 10 09 2003
Lokacja: Fotel przed monitorem
![]() |
![]() temat zbędny ponieważ jest na forum przetłumaczony cały artykuł z dołączonymi powyższymi screenami
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Łódz-Eudezet
Stan: Na emeryturze
Imię: Witifi techace
Profesja: Paladin
Gildia: Nowy świat nowa nadzieja
Świat: Kyra
Poziom: 9
Skille: 26/25
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() no no szkoda ze niepodali kiedy ma byc ten update oby szybko bo mi sie pacc konczy
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() fotki to nie fake... nie chcialoby mi sie robic bo jestem len ![]() ![]() sa bezposrecnio z www.tibianews.net jak juz wczesniej napisalem
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: W Polsce?
|
![]() Na 1 ss'ie koles ma max 25 many 175 hp i wlaczony utani hur !?! na nastepnym ma tez full many 800~ utani huri full mana;/ i wogole czemu taki nagly przeskok itp... jednym slowem... LOL!?
|
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
|
![]() moi mzdaniem skill bar powinien tak wylądać mi sie podoba nie wiem jak sadza inni nowe miejsca sa coool tylko ten dsm jakos nieciekawie wyglada
![]() ----------------- Royal master elite sorcerer 20lvl 48mlvl |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
p.s. na antice czy gdzies jest koles na 2 vl na mainie i ma 850 many i 600 hp ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() @up
ciebie to chyba rodzice chowali po szafkach jak byles maly, ze tak wyzywasz bez powodu. Koles ma wątpliwosci i moze nie wie jak to jest na test servach, a to ze ty wiesz, nie daje ci prawa mowic o kims n00b. Naucz sie pierw definicji tego slowa. Jedynym n00bem tutaj jestes ty -.- |
![]() |
![]() |
#13 |
eX Moderator
Data dołączenia: 19 10 2003
Lokacja: z zarzecza
|
![]() milemu panu juz podziekujemy
screeny znajduja sie juz w newsach i nie trzeba tego powielac