|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2008
Imię: Drek Thard
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() cze, jak mam dojść na barbariany ?? npc buddel przewozi mnie do camp i nie wiem co dalej prosze o pomoc najlepiej jakieś mapki
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 24 09 2006
|
![]() Mapki dodam później, gdyż Tibian Earth mi nie działa.
Po dostaniu się na wyspę idź w na północ, będzie tam wejście na poziom +1. Następnie kieruj się znowu na północ i trochę na wschód. Powinno być zejście z powrotem na poziom 0. Idąc na południe dojdziesz do średniego campu, idąc na poludniowy-wschód - duży camp, a na północny-wschód - mały camp. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() @max_payne Po prostu jak wejdziesz na poziom +1 trzymaj się cały czas lewej strony (obejdziesz dookoła górę i potem będziesz szedł wzdłóż krawędzi, skąd powinieneś już na dole widzieć barbarzyńców). Uważaj, bo po drodze jest pełno mamutów, parę wilków i możesz trafić na Barbarian Brutetamer. ![]() Enjoy!
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 08 2008
Imię: Drek Thard
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 53
Poziom mag.: 49
|
![]() thx za odpowiedzi ;p
Egon Abus widze ze masz na dole wipisanych piratów napiszesz gdzie one są?? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zupa Dromidorowa
Data dołączenia: 09 09 2007
|
![]() piraci na wyspie Nargor. trzeba wykonac ciag zadan...
http://tibia.pl/quest_pokaz/Eleonore_quest http://tibia.pl/quest_pokaz/Pirate_Quest_(Meriana) |
![]() |
![]() |