|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2003
![]() |
![]() Nie znalazlem odpowiedniego tematu dla mnie wiec zakladam nowy: Ten temat polega na podawaniu problemów pojawiających się w tibii i na rozwiązywaniu ich. Moim problemem który mi bardzo uprzykrza zycie jest to ze zawsze po wykonywaniu za dlugo jakiejs czynnosci pojaiwia mi sie napis. TIBIA.spr error (chyba)4 Please reinstal program. I wyrzuca mnie z programu. Zdarza mi się to bardzo często. Już wiele razy reinstalowalem tibie. I wiele razy sciagalem ja od nowa ale to nic nie pomaga. Czasami po takim bledzie moja postac zostaje w miejscu gdzie stala i sobie tak stoi (taki jakby lag). Bardzo czesto po czyms takim jest Too many players on line. Przez co mam wielkie problemy ze zdobywaniem skilli i expeków. BŁAGAM POMÓŻCIE.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() już mam dokładnie Error 4. Cant open tibia.spr. Please reinstall program.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() o ile wiem, ten plik zawiera grafike z Tibii, a jeśli masz go uszkodzony to tak jak w innych grach przy błedzie poprostu Cię wywali... najlepiej pozycz od kogos plik tibia.spr,
przeinstaluj tibie albo sciagnij nową grafe(link w innym dziale ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Jak juz pisalem (chyba pisalem) tibe reinstalowalem juz wiele razy. Sprobuje z nwa grafa. Kiedys ja mialem i nie jestem pewien czy przy niej mi sie tez nie psulo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() pozostaje jedna możliwsc: A:\format c:
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() zrub formata to bedzie wsystko ok....zreszta ja tez musze zrobic
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() sciagnolem nowa grafike i mi dalej sie to robi. Napiszcie dokladniej jak sie formatuje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Dyskietka startowa
C:/format c Instalka windowsa (cd lub na innej partycji) setup***** Postepujesz zgodnie z instrukcja i juz. W wielkim skrocie ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() a:/format c hehehe ale mu pomogli
![]() |
![]() |
![]() |