Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 08-12-2004, 15:24   #1
Makolo
Użytkownik Forum

Makolo's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2004

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
Evul List do Swietego Mikołaja :)

Thais 20.12.2004

DROGI MIKOŁAJU

Drogi święty Mikołaju, to nieprawda co muwią omnie inni Tibijczycy. To nie ja pekowałem w Thais i nie ja wywołałem II wojne na Aldorze. Tak naprawde jestem grzecznym i uzdolnionym Tibijczykiem. Pisze ten list do Ciebie ponieważ mam kilka skromnych marzeń , które wiem że możesz spełnic.
Jeżeli zrealizujesz te marzenia to będe jeszcze bardziej uczciwszy i będe pomagać nOObką.
Pierwszym mojim marzeniem jest Villa w Greenshore. Nie musi być duża . Jakieś jedyne 700 sqm ,26 łóżek, i kilka piecy aby było mi cieplutko. Potrzebuje taki skromny domek ponieważ narazie jestem bezdomny. Każdego dnia jest mi zimno i niemam co jeść. Nocuje na ulicy przy Depot i często się zdarza , że jakiś niedobry gracz mnie zbije.
Drugim mojim pragnieniem jest skromne ubranie. Już od małego gdy widziałem rycerzy i magów biegających w lśniącej zbroji marzyłem aby taką mieć. Niestety wszystko na Aldorze jest bardzo drogie. Niestać mnie na takie rarytasy, ale wiem,że ty i twoji dobroduszni pomocnicy o kryształowych serduszkach mogą mi taki zrobić. To ubranko niemusi być najlepsze . Proszę Cię tylko o Magic plate armor , Golden legs , Stell Boots {na zime} i Boots of Haste {na lato} ,Horned helmet, Bleesed Shield oraz Sword of Valory , a prawie bym zapomniał .Proszę Cię jeszcze o Golden set , żebym miał w czym spać bo moja Pidżama jest stara i dziurawa .Proszę Cię o tak niewiele bo bardzo pragne abyś spełnił moje marzenia.
Ostatnią moja prośbą jest dożywotni zapas lekarstw { Ultimate Healing runes}. Jestem bardzo chorowity i bardzo ich potrzebuje. Często choruje pewnie , dlatego iż śpię na dworzu a tam zimno no i te przeciągi .....

To są moje jedyne pragnienia , są skromne więc napewno je spełnisz. Z Góry Dziękuje.

Z poważaniem Forgotten Guardian.

Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ?
Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab
Makolo jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 08-12-2004, 15:31   #2
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Niezle, chociaz powinno byc w owion
Ashlon jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2004, 16:49   #3
Dark Vilej
Użytkownik Forum

Dark Vilej's Avatar

Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna

Dark Vilej ma numer GG 4463885
Domyślny

Fajny list, ciekawe ile go pisales? :"P Ale jest jeden problem, gdzie go wyslesz jezeli w Tibi nie ma Mikolaja?!
Vocation: Sorcerer

Level: 30
M level: 42
Skills: 19/23
Fishing: 62

Best monster solo: Giant Spider
Dark Vilej jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2004, 17:34   #4
Jakubxxx
Użytkownik Forum

Jakubxxx's Avatar

Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz

Jakubxxx ma numer GG 9296324
Domyślny

hehe faktycznie jestes skromny

btw pewnie ze nie ty wywolales wojne na aldorce bo to ja lol
Radze polozyc list przed domkiem Świetego Mikołaja. (napewno cię wysłucha)

Ostatnio edytowany przez Jakubxxx - 08-12-2004 o 17:35.
Jakubxxx jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2004, 17:34   #5
joey
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 09 06 2004

Stan: Niegrający
Domyślny

hehe fajny list
"to nie ja wywołałem II wojne na Aldorze"
hehe dobre
joey jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2004, 18:48   #6
maripo
Użytkownik Forum

maripo's Avatar

Data dołączenia: 07 12 2004
Lokacja: Nowy Sącz

Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
maripo ma numer GG 1138995
Domyślny Cool

Wiesz zarąbisty list... to że Mikołaja to fakt ale wyslij taki liścik jakiemuś high lvl polakowi napewno się uśmieje .... ale ci wymarzonych "skromnych prezentów" nieda
maripo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2004, 19:59   #7
m_simple
Użytkownik Forum

m_simple's Avatar

Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: woj.mazowieckie

Stan: Niegrający
Domyślny

<<< List Superb

,,!,,

Ostatnio edytowany przez m_ziom - 08-12-2004 o 20:01.
m_simple jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2004, 20:24   #8
Makolo
Użytkownik Forum

Makolo's Avatar

Data dołączenia: 07 05 2004

Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
Domyślny hehe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dark Vilej
Fajny list, ciekawe ile go pisales? :"P Ale jest jeden problem, gdzie go wyslesz jezeli w Tibi nie ma Mikolaja?!
Ile go pisałem ?? Jakieś 10 minut , Polski jest prosty w 3 gim mam 1 ,5 ,5 ,5 ,5 z Polaka najlepszy z klasy Ja rozprawki i listy na lekcji pisze sobie i kumplom tzn sobie niepisze muwie z pamieci ale ostatnio się zorientowała wiec bedę musiał pisac
Przemo-Palladiin [108]: zeby stac pod sciana ?
Przemo-Palladiin [108]: ja sie wstydze bab
Makolo jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 08-12-2004, 23:02   #9
Monoskar
Użytkownik Forum

Monoskar's Avatar

Data dołączenia: 25 03 2004
Lokacja: Hiberna

Monoskar ma numer GG 3253757
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Makolo
Thais 20.12.2004

DROGI MIKOŁAJU

Drogi święty Mikołaju, to nieprawda co MÓWIĄ O MNIE inni Tibijczycy. To nie ja pekowałem w Thais i nie ja wywołałem II wojne na Aldorze. Tak naprawde jestem grzecznym i uzdolnionym Tibijczykiem. Pisze ten list do Ciebie ponieważ mam kilka skromnych marzeń , które wiem że możesz spełnic.
Jeżeli zrealizujesz te marzenia to będe jeszcze bardziej UCZCIWY i będe pomagać NOOBKOM.
Pierwszym MOIM marzeniem jest Villa w Greenshore. Nie musi być duża . Jakieś jedyne 700 sqm ,26 łóżek, i kilka piecy aby było mi cieplutko. Potrzebuje taki skromny domek ponieważ narazie jestem bezdomny. Każdego dnia jest mi zimno i NIE MAM co jeść. Nocuje na ulicy przy Depot i często się zdarza , że jakiś niedobry gracz mnie zbije.
Drugim mojim pragnieniem jest skromne ubranie. Już od małego gdy widziałem rycerzy i magów biegających w lśniącej zbroji marzyłem aby taką mieć. Niestety wszystko na Aldorze jest bardzo drogie. NIE STAĆ mnie na takie rarytasy, ale wiem,że ty i TWOI dobroduszni pomocnicy o kryształowych serduszkach mogą mi taki zrobić. To ubranko NIE MUSI być najlepsze . Proszę Cię tylko o Magic plate armor , Golden legs , Stell Boots {na zime} i Boots of Haste {na lato} ,Horned helmet, Bleesed Shield oraz Sword of Valory , a prawie bym zapomniał .Proszę Cię jeszcze o Golden set , żebym miał w czym spać bo moja Pidżama jest stara i dziurawa .Proszę Cię o tak niewiele bo bardzo pragne abyś spełnił moje marzenia.
Ostatnią moja prośbą jest dożywotni zapas lekarstw { Ultimate Healing runes}. Jestem bardzo chorowity i bardzo ich potrzebuje. Często choruje pewnie , dlatego iż śpię na DWORZE a tam zimno no i te przeciągi .....

To są moje jedyne pragnienia , są skromne więc napewno je spełnisz. Z Góry Dziękuje.

Z poważaniem Forgotten Guardian.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Makolo
Ile go pisałem ?? Jakieś 10 minut , Polski jest prosty w 3 gim mam 1 ,5 ,5 ,5 ,5 z Polaka najlepszy z klasy Ja rozprawki i listy na lekcji pisze sobie i kumplom tzn sobie NIE PISZĘ MÓWIĘ z pamieci ale ostatnio się zorientowała wiec bedę musiał pisac
Faktycznie, prosty to on jest (język), pod warunkiem, że wiesz jak go używać...

P.S. Chyba nie pogniewasz się na mnie za "drobną" (czytaj wielką jak góra lodowa) erratę, którą wprowadziłem ???

Ostatnio edytowany przez Monoskar - 08-12-2004 o 23:17.
Monoskar jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania