|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Gusanos (hiszpańskie słowo, odpowiednik polski: robaki) to klon Liero, kultowej gry 2D, która dała początki shooterom takim jak Soldat, itp. Ta gra różni się od pierwowzoru tym, że można grać po netu, tak jak w LieroXie (nieudanemu klonowi). Można łatwo go modyfikować, dzięki językowi skryptowemu lua oraz dodaniu objektów (.obj), nowych broni (.wpn) oraz efektownych eksplozji (.exp). Można robić od prostych, po pięknych i kończąc na powalających mapach do gry. Więcej info znajdziecie na liero.org.pl lub gusorgu.
Link do najnowszej wersji gry znajdziecie na gusorgu w dziale "gusanos" Gusanos promode to najlepszy mod do gusanos 0.9c, stworzony przez wesza. Aktualna wersja to 1.28. G pro to najczęściej aktualizowany mod oraz najbardziej rozbudowany i grywalny ze wszystkich. 21.08.2008 ruszył serwer dedykowany G pro, który działa 24/d co oznacza super masakrę cały czas ![]() G pro posiada w sobie pare trybów gry, np.: ctf, instagib, ballpark i jeszcze kilka ![]() Link do paczki znajdziecie na forum gusanos na lidze liero: http://www.liero.org.pl/forum/index.php/board,33.0.html
![]() |
|
![]() |
#3 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Chcę wam przedstawić grę
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() jak chcesz byc fajny i bardziej dokladny to opisz moze co jak i kiedy sie instaluje
![]() |
#5 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() To jest paczka *****, więc potrzebujesz WinRara, by rozpakować ją. Aby zagrać kliknij Gusanos*****...
![]() |
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja gram ponad rok
![]() Mnie wnerwia to, że nie mogę sobie napisać kropka zip na forum, bo automatycznie cenzuruje.
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Cytuj:
Z zipem jest podobnie. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Ja się nie śmieję i wiem o co chodzi z cenzurą.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
|
![]() Miła alternatywa ze względu na brak multiplayera po necie w Liero
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
CS Tibia.pl Team
|
![]() I dodać do tego przeszkadzanie, w postaci krzyczenia "moooooo!!". To jest gra xD
![]() |