|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Flahulitta
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 100
Skille: 85/83
Poziom mag.: 7
|
![]() Jak w temacie , powiie mi ktos jak pobierac teledyski z youtube ? i filmiki
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Jest wiele sposobow. Jednym z nich jest np. sciaganie ich przez strone www.zrzuta.eu bodajze.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tam tylko z wrzuty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Blondynka
|
![]() Masz parę sposobów. Najczęściej ściągasz filmik w formacie flv, później można go przekonwertować do mp3. Niektóre strony potrafią to zrobić online...
http://keepvid.com/ <= do flv, dość dobra stronka http://www.vconvert.at/ <= online do flv, mp3 etc, lecz trzeba dłuuugo czekać, niezbędna bezpłatna rejestracja http://vixy.net/ <= do flv, mp3 etc, trzeba trochę czekać. Polecam także program "Save2Pc". Program automatycznie ściąga i konwertuje. Niestety, tylko wersja płatna ( ![]() Jak coś to zapraszam na pm ; ).
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 26-08-2008 o 14:34. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Wszystkie te sposoby są dobre, ale moim zdaniem najlepszy jest do tego program vdownloader. Pozwala wybrać format pliku tuż przed jego ściągnięciem, co pozwoli oszczędzić czas na konwertowaniu. Działa szybko i skutecznie, ściągnąłem nim z youtube'a wiele teledysków i filmów.
@edit Oto link: http://dobreprogramy.pl/index.php?dz...ownloader+0.61 Oczywiście program jest darmowy. Ostatnio edytowany przez Arcan - 26-08-2008 o 14:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up.
jaki tam nalezy format ustawic aby byl to filmik ? i zeby odtwarzal go telefon komorkowy ,i foobar 2000 ? Ostatnio edytowany przez Piastol93 - 26-08-2008 o 15:24. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Komórki odtwarzają format 3gp i mp4. Co do foobara to nie wiem jakie formaty odtwarza, musisz poszukać na google informacji o tym.
Ostatnio edytowany przez Arcan - 26-08-2008 o 15:38. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() downtube.eu
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Arcan , czyli na jakie rozszerzenie nalezy skonwertowac aby telefon komorkowy odtwarzal?
z tych co podales jest tam tylko 3GP (Mobile), czyli jak pobiore przez ten program filmik i skonwertuje na 3gp(mobile) i przez usb wsadze na komorke to bede mial teledysk czy sama melodia? Ostatnio edytowany przez Piastol93 - 26-08-2008 o 17:57. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2006
|
![]() nie jestem nim ale odp.
tak,ja polecam program super by erightsoft
![]() |
![]() |
#11 |
Frequenter
|
![]() Jak pan kilka postów wyżej - polecam Vdownloader. Świetny, ma wiele formatów do użytku i do tego darmowy
![]() DO konwercji na telefon - 3gp , a do tych "lepszych" mp4.
Masz kartę kredytową/debetową lub konto na Paypalu? Chcesz za darmo dostać iPhona, Xboxa, PS 3 czy najnowszą Nokię? KLIKNIJ TUTAJ! To nic nie kosztuje, a działa! Strona jest wypłacalna! Wszystko o gildiach Wszystko o staminie |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie w tym problem ze tam mp4 do skonwertowasnia nie ma , a moze jestem slepy i nie widze
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mp3 to format obsługujący tylko dźwięk. Jeżeli komórka nie wyświetla ci obrazu w 3gp, to może warto się zaopatrzyć w jakiś dodatkowy konwerter i przekonwertować na mp4. Jeżeli dalej nie będzie działało, to lepiej zainwestować w nowy telefon, btw jaki model telefonu posiadasz?
|
![]() |
![]() |