|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2008
|
![]() Witam,
Chciałbym zebrać jakąś grupkę ludzi i stworzyć "Rodzinkę" na serverze pvp, by później wbić ok. 100 lvli i zacząć wojnę (wzoruję się na rodzincę "Del'toro"), w razie czego gdyby się znudziło na mniejszych lvlach można zawsze zrobić odjazdowy pk team . Nie chce by mój czas i, że tak powiem w miarę dobre "pvp" się marnowało dlatego właśnie zakładam ten temat. Jak widzicie to część postu Milak'a... Zaczelismy juz grac na serverze Keltera,nie mamy nazwy rodzinki. Jesli ktos chcialby dolaczyc do naszego teamu piszcie na moje gg lub milak'a. W miedzy czasie mozecie juz przejsc roka i wybrac dana profesje. Co offeruje rodzinka: 1.Bezpieczniejsza gre na swiatach typu "pvp". 2.Pomoc w zdobyciu eq itp. 3.Oczywiscie rozrywke"wspolne rozmowy,pk team etc" 4.Wyprawy na quest. Jest jeszcze wiele plusów takowych rodzinek lecz nie przychodza mi zadne do glowy ![]() Kontakt : Moje gg-8739226 Milak-1852716 Zapraszam do rodzinki, Kabuno Ostatnio edytowany przez Kabuno - 26-08-2008 o 20:59. Powód: Post zawieral sporo bledow |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2007
Lokacja: Wrocław RoX :)
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Pvp
![]() |
![]() Siemano. Miło ze strony Kabuno, że napisał tego posta, lecz: Nie chcemy tutaj tzw. "Newbie" etc. (bez urazy..) Dlatego po prostu najłatwiej będzie jak wkleję tu swojego posta.
link do oryginalnego tematu: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=188710 Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() @Kabuno
To nie grasz z nami? ![]() |
![]() |