|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() Bsp (nie wiem od czego to skrot my na thorii mowimy 'bardzo szybki profit' bo spadly z niego softy jak expil swoim druidem podczas wara ;p)
Isahias - Nova to jego glowny char Khallix - Thoria (daja mu Aneruya, Evil'Namesis, Rykast i innych ale an tych 3ch gra najczesciej), co do innych swiatow to nie mam rozeznania. Mich (rozglos zdobyl zabijaniem noobow 90+ na berylii swoim skradzionym charem 150 MS), nie gra w tibie ludzie daja mu postacie zeby walczyl i liderowal Aradna - Berylia jego byly main char (rooknal sie i mu dawali Gemaro +innych) Na Thorii jest w jednej druzynie z Bsp i Dempahem (Aneruy), nie posiada wlasnego chara tam i gra na kim popadnie (Kekao, Buwan Manami i pewnie inni) ostatnio sie b czesto ta 3jka wymienia charami (nieswoimi xd) na thorii wiec nigdy nie wiesz kto jest na kim. Nie wiem kim gra na innych swiatach. Kim są? - bogami br i innych niedorajdow co nie potrafia walczyc na wlasnych charach albo potrzebuja lidera. Zbudowali falszywe obrazy siebie na tibia.de jako niepokonanych (dawali camy tylko ze zwycieskich walk). Bsp&Demopah to zawodowi no-liferzy (24 na dobe przed pc masslogi o 3-4 rano ![]() Mozna im tymczasowo jedynie slawy pozazdroscic :> i tego ze sa swojego rodzaju postrachem przecietnych graczy. O Obbe i Andim wiem za malo zeby cokolwiek napisac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Mich nie potrafi grać ? Nie widziałeś go w akcji gdy grał aradną, chyba jesteś pogrzany. Jeden z najbardziej utalentowanych pvp-rów. Tobie zapewne chodzi o Ajo. Gdy dostał Thorina Eikenshield'a ~ też się dobrze spisywał, żadko padał gdy miał 15 pzta. Co do liderowania, nie słyszałeś nie gadaj dużo lepszy niż chao, czy big vata.
Co do znajomości terenów. Pod samym tym względem są najlepsi w tibii. Komu by przyszło do głowy żeby schować się w dziurze z man n the cave i wylogować tam nooba na mc ?Micz gra od nowa, jestem jednym z nielicznych kto zna jego nick i niech tak pozostanie. Obbe ciekawy facet jego nick Demozar ale nie gra w tibie. Nie wiem co Cię dokładnie interesuje, ale mogę powiedzieć że jest loyal w 100%. reszta z powodu żę nie mogę zapytać czy moge cos o nich powiedziec nie ujawniam (; |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Ab'dendriel
Wpisy bloga: 7
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Antica
Poziom: 8
Skille: 15/16
Poziom mag.: 1
|
![]() prawie z krzesla upadlem:O o sho shoshi? tyle informacji o bandzie brazolcow? niebywale
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry ale ten sposob z man of the cave jest uzywany od momentu kiedy wprowadzili tego shit bossa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() To wszystko jest zwykle gdybanie.. poki co spolka liderow Urbexx & Draz & Marjola na azurze nie daja zadnych szans Dempahowi i Bsp kierujac swoimi podopiecznymi zolnierzami.
Yours Waszka
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 01 2007
|
![]() 'Mich nie potrafi grać ? Nie widziałeś go w akcji gdy grał aradną, chyba jesteś pogrzany'
gdzie ja napisalem ze on nie potrafi grac? nie nie chodzi mi o Ajo tylko o Micha "nie słyszałeś nie gadaj dużo lepszy niż chao, czy big vata" sram na ich wszystkich "Komu by przyszło do głowy żeby schować się w dziurze z man n the cave i wylogować tam nooba na mc" pierwszemu lepszemu br poza tym jakby byli tacy utalentowani i zajebisci to bysmy ich na thorii nie kosili a co do Micha i jego 'talentu do pvp' to moze sie go zapytaj jak padl na xa'xarze (thoria) na lb od 3ch typow :> zaloze sie ze bedzie pamietal jak stracil zimna krew no i sorry ale to co na beryli robil to zwykle bicie noobkow, co nie potrafia sie uhac a teraz wracam na tron |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 09 2008
|
![]() jakies lalusie z trudnym dziecinstwem no wiecie drewniane zabawki przybite do podlogi albo ich stzry bija dlatego zaczeli grac na tibii bo teraz oni moga sie wyrzywac na innych
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 16 02 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jones Xalin
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: La Revolution
Świat: Arcania
Poziom: 231
Poziom mag.: 87
|
![]() Andi to Katrila z Furory, też dowódca walk na kilku serwerach takich jak chociażby Aldora, Pandoria, Nebula...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
Ostatnio edytowany przez Liper - 04-09-2008 o 16:40. Powód: jestem zbyt fajny żeby napisać |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Szczecin
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Drizzit Palladin
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Injustice Crew
Świat: Nova ;).
Poziom: 67
Skille: 79 Dist
Poziom mag.: 16
|
![]() BSP = Best Sweden Player (?)
co do BSP 200% loyalny . Jak ktoś up powiedział nie dawał tylko cam z wygranych walk wiem bo grałem na Nova w tamtych czasach i dużo wiem o histori tego servera . _/ BSP . |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Troche rifresz. A i tak nie znam kolesi. Może jednego, ale tak to nie.
![]() |
![]() |