|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2003
![]() |
![]() Mysle że z takim levelem i skillami możesz spokojnie iść na soldiery i gaurdy w kopalni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Mozesz chodzic na bh minotaury Valkirie orki wariory cyklopy
pozrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 08 2003
![]() |
![]() na dwarf guard nie polecam isc z takim lvl i z takimi skillami knightem ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2003
Lokacja: Bytom
![]() |
![]() a co polecacie knightowi na 8 lv w AB ??
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() To moze podpowiecie jakies fajne miejsca sorcowi na 20lev 19/22 mlev 25. Jak dotad lazilem na ghulah,rotach i szkieletach w AB oraz na minoskach na Foldzie. Ale juz mi sie znudzilo. Jak jeszcze raz bede musial zabijac roty to sie poplacze
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2003
Lokacja: Warszawa
|
![]() Przenies sie do Venore, i idz tam na bh, slimy roty tez sa swamp trole, ale tobie glownie na bh albo z f-bomb, HMM i F-ball idz na POH, a jak to ci sie nie podoba to zapraszam do amazones camp
Cytuj:
Jestem skłonny słuchać raczej Newtona niż Mundiego. Choć umarł prawie trzysta lat temu, mniej zasmradza pokój. Linus Torvalds ![]() Program do wysyłania zdjęć na Imageshack.us; foteka.pl; vpx.pl; Nowa wersja 1.1a (30.10.2007) http://sourceforge.net/projects/sendimager/ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2003
Lokacja: Pod Monopolowym
|
![]() Dla nmie jedynym opłacalnym wyjściem jest dojście do 20-25lvlu na dwarfach potem podszkoleniu skili do 70/70 (nie jest takie trudne jak sie wydaje) a potem chodzić na dwarf guardy albo na soldiery jeśli ktoś sie boi e ma za niski lvl
![]() |
#9 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Guardy sa rewelacyjne do expowania.Caly czas na nie smigam.Tylko ze ja ich na dystans.......a knight musi troche podstukac te skille zeby sobie poradzic.
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
ja osobiście mam skile takie jakie mam 63/61 na tej postaci i ajkos daje rade ale odradzam bo zabije z 5 i msuze spadać
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() ile zadaja ci srednio obrazen??
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Wedlug mnie cycki sa lepszym expe ,sa latwiejsze a i w duzej liczbie nie problem je znalesc. A jak i tego sie boisz to elf vilage.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() re.up up
Dwarf guardy średnio zadają mi po 20-60 ale mam dobrą techniie trudna do wytłumaczenia ale skuteczna do etgo dwarfii guardy często wala chmurki i nagle 60 ![]() re.up Masz całkowitą racje jeśli chodzi o exp cycki są zdecydowanie lepsze ja na moi lvlu spokojnir rozawalam na pohu po 50 oczywiście nie na raz ale po koleji i bije niezłego epxa z tym że z dwarfów jest dużooooo lepszy loot
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Dzieki
Wydaje mi sie że najlepiej bedzie ezpowac w Kazo na soliderach a potem na Guardach ;p Thx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
|
![]() Na mino a są one na DARASHI i OBOK KAZORDOON.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() ale on nie ma pacca i do tego jesli chodzi to kopalnie dwarfów sa lepsze niż minosy obok Kaz
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() Podstukaj skille i smialo mozesz isc na gouardy bo do expienia sa swietne a jak ci sie niechce to na ghoule pod ab.Są tam tez szkielety to sobie poradisz.
Ale na powazniejsze potworki musisz miec lepsze skille i eq. Pozdo to all ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 08 2003
![]() |
![]() A moja 2 postac to palek z skillami 30/27. Gdzie expować
tylko mi tu nie wyskakujcie z jakimis trollami. ![]() --- Be quick or be dead. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2003
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 09 2003
|
![]() No jesli na gs chcesz isc to nie tylko skille sie licza ale oczywiscie lvl bo na 18 na zakretach bedzie cie jeszcze doganial sam sprawdzilem lol
|
![]() |
![]() |