![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2008
Lokacja: W-wa
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pridess
Profesja: Knight
Świat: Refugia
Poziom: 21
|
![]() Witam. Mam narazie 20 lvl knighta na Facc.
Jest on stworzony na Axe. Posiadam do tej pory Knight Axe lecz nie powiem co po niej kupić. Wydaje mi się że najlepszym rozwiązaniem byloby kupienie Noble Axe. W grę wchodzi również Fire Axe no i ewentualnie to co wy mi polecicie. Z gory dzięki za odpowiedz ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli chcesz wybierać miedzy Fire Axe a Noble Axe to wybierz Noble Axe chyba ze chcesz walczyc z potworami typu : Ghost to wez Fire... Wszystko zależy od tego gdzie chcesz expić... Gdy potwory wrażliwe na ogień : FIRE AXE lecz osobiście polecam Noble Axe.
PoZDRoo |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2006
|
![]() Sprawa jest bardzo prosta
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2008
|
![]() hapnik to co mówisz to moim zdaniem jest złe rozwiązanie najlepiej jest na wstęp orcish next knight pzniej noble i heroic pozniej jest spokój przez jakiś czas.
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja podałem swoją drogę rozwoju postaci. Każdy może zrobić inaczej, np. od 8lvl nosić SCA... Mój sposób jest najlepszy, gdyż w pełni wykorzystujemy możliwości swojej postaci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Świat: Azura
Poziom: low
Skille: słabe
Poziom mag.: 4
|
![]() Zgadzam sie z hapnikiem. Bariery lvli na bronie sa po to zeby je przestrzegac.
Tym twoim 20lvlem z knight axem byc moze uderzasz slabiej niz uderzalbys dwarven axem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2008
Lokacja: W-wa
Imię: Pridess
Świat: Refugia
Poziom: 21
|
![]() Dzieki za rady ale chodzilo mi o to jaki Axe wybrac. Noble czy Fire czy moze cos innego. chodzilo mi o to co kupic a nie zebyscie mi planowali droge Axow ;p ja od 8lvlu nosze knight axe i jestem baaaaaaaaaardzo zadowolony. Najbardziej pomogl mi post Smoczka ale wszystkim thx za rady
![]() Najpierw K Axe. Potem okolo 30lvlu Noble-Fire Axe (chyba kupie oba xD) next Axe na 50lvlu (tak okolow) Heroic Axe pozniej 70+ to Royal Axe next SCA tak na 100+ na koniec hellforged Axe a na końcu Solar ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jak już się tak uparłeś, to kup Noble Axe, a Knight Axe zaczaruj sobie ogniem lub czym tam Ci pasuje
![]() |
![]() |
![]() |