|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2003
Lokacja: Na wakacjach od forum ;p
|
![]() Hit jest wtedy jak zginąłeś od trapa. Są takie na edron do kupienia. Jak widzisz afk nie popłaca.
PS. Są już o tym tematy
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
Lokacja: Bolesławiec
![]() ![]() |
![]() taaa
wielu graczy w tibi jest naprawde hamskich i czasami jak człowiek musi isc za potrzeba nawet na 5 min to potrafia go zabic To jest właśnie to że każdy chce być najlepszy i nie da innemu żyć. Może w przyszłości sie to zmieni ale narazie afkowanie jest zabronione ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2003
Lokacja: Pokoj
![]() |
![]() A wedlug mnie zabijanie afkow wcale nie jest chamskie. Po prostu, dostanie sie nauczke, aby nie afkowac i wtedy pamieta sie o opcji logout. Pomyslcie sobie, ze kazdy afk bloqje miejsce dla innej osoby, a jesli np. co dziesiata osoba to afk, to bloqje sie 85 miejsc...
*&&&**********&&&&&&**&&& &***&********&&****&&&***& *&***&******&&******&&&***& **&***&***&&&***&&***&&&***&***&&& ***&***&&&*&&***&&***&&*&***&&&***& ****&*******&&******&&***&*******& *****&*****& &&****&&*****&*****& ******&&&&&***&&&&&&*******&&&&& |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() 1. Wedlog mnie mozna zabijac ale jak ktos stoi ponad 5 min afk bo moze mu sie wlasnie do wc zachcialo skoczyc a logauta robic za kazdym razem bez premuima to trzeba byc asem po 15
2. jeszcze niewidzialem zeby co 10 osoba stala afk pozdrawiam
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Sam swojego czasu tepilem takich. Tylko nie bawilem sie z trapem. NIech wie przynajmniej kto.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2003
|
![]() to ja mialem trapa i jak sie na nim stalo to przeciez sie niezamykal i nie otwieral tylko jak sie zamknol to juz trzeba bylo go od nowa odfierac
![]() |
![]() |
![]() |