|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 01 2008
|
![]() no więc mam takie do was pytanie a właściwie do graczy którzy mieli lub mają styczność ze sorcem na 80+ lvlu bo uważam ze to jest poziom od którego mniej więcej zaczyna się "dość" przyjemna gra tą profesją..... a więc czy ktoś z was wyprowadził takiego chara na taki lvl bez knigtha/palla który by dla was kasę na waste trzepał? oczywiście żeby nie było za łatwo przyjmijmy że takie coś jak boty nie istnieje...
![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() To nudne jak ch**, ale lootbagi :S
@2down A miałem sorca, i to na lvlu którego ty pewnie nawet nie zobaczysz, więc grzecznie zamknij japę i podziękuj za odpowiedź : ) Ostatnio edytowany przez Argen - 03-09-2008 o 21:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() prosiłem o wypowiedzi graczy doświadczonych z tą profesją a jeden mówi że się nie da drugi proponuje lootbagi... widać że żaden z was nie miał sorca....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Huncisz demony z icicle, robisz niezly profit ktory pozniej wastujesz na frosty z sd.
Frosty/dle z vis wychodza na 0. Profit robisz tez na dragach podnoszac rare i kase. Sorc <3 |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorca mam w planach więc demy to odległa przyszłość xD... co nie zmienia faktu że dobry sorc jest best w pvp i exp.. choć na moim serwie wojnę wygrali all najci...
![]() |
![]() |
![]() |