|
Notki |
Niusy Nowosci z świata Tibii dostarczone przez naszych nieustraszonych korespondentów. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() dodam cos od siebie : miejmy nadzieje ze zwiazanych z update
![]() Oby... |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 12 2003
![]() |
![]() A ja mam nadzieję że te ważne prace to jest z test serwem ^^. Od dizsiaj jest uruchomiony ale tylko dla jakiś wyjątkowych gości ;/. a z tą godzinną przerwą to mnie nie obchodzi bo mam na 8.00 do szkoły
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
![]() |
![]() no to macie fajnych kumpli ktorzy wykorzystuja wasza naiwnosc
![]() mam pacc loguje sie kiedy chce i zapewniam : nic sie nie sciaga... |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Chyba coś dzieje i na normalnym serwie, bo strasznie mi sie mapy tibii plączą. Jakieś duże czarne obszary mam na mapie, jedne poziomy mapy się na drugi nakładają - ogólnie sieczka. Chociaż może to wina mojego kompa. Ciekawe czy inni też coś takiego mają.
|
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Gimli żeby coś się ściągnęło musisz włączyć opcją test serwer login
![]() Ale niestety ie moge wbić bo coś mi tam pisze. Ty masz PACCa. Wbij i powiedz jak jest
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() Maintenance Work
The Website will be offline for approximately 60 minutes for maintenance work. To prevent any rumours: This is not the update Your CIP-Team Jak umieice czytac no to spoko ![]() sadze ze Update bedzie gdzies tak okolo 20 grudnia C ya & GL |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2003
|
![]() umieja wszyscy czytac , tylko ze dopiero o 9ej godzinie jak servery wylaczyli napisali ze to nie bedzie updejta od wczoraj wisialo tylko ze beda to wazne prace
![]() Naucz sie myslec ![]() a co umiejetnosci czytania , to pisali ze bedzie na poczatku grudnia updejt , wiec napewno nie pod koniec ![]() [] i po godzinie 25 minutach jest stronka Tibi ![]() mialo byc okolo godziny , sux ![]() ... i znowu niema ![]() A wlasnie dodam ze caly czas sprawdzam i napewno nie byla (jest) to zmiana serverow , czy lacz , albo czegos zwiazanego ze sprawami technicznymi , wszytkie servery Tibi caly czas byly wlaczone , tylko o 9ej na chwilke nie bylo , ale routery (GW serverow) odpowiadaly na ping. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2003
|
![]() me n00b plx
![]() ![]() Sry Sry ale to ma byc swiateczny up date a swieta od 24 grudnia. A Na poczatku grudnia ial bys wprowadzony test jak to beidze wyglodac ( i chyba to jest to ) a tak pozatym Wesołych Świąt ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Early in December we will start a short test for the upcoming christmas update. The official release will follow about one week later.
Czlowieku. Na poczatku grudnia bedzie testowo na zblizajacy sie swiateczny updejt ! Oficjalnie to moze i bedzie 20grudnia , ale updejt sam w sobie bedzie wczesniej , ponoc juz jest ... sprawdze jak tylko servery wstana. BTW 10:45 i tylko Premia jest wlaczona ![]() troche przelduzyla im sie ta godzinka ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
eX Moderator
![]() |
![]() sprawdzilem: po zaznaczeniu opcji test serwer login komp pokazuje ze "no server running on host" . Dalej wierzycie swoim kumplom
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() Test server dziala , ale czasami
jak narazie niewiem OCB teraz mi sie sciagnol updejt Tibi i jednym kontem moge wlesc i wybrac psotac , ale wywala ze niemam dostepu ![]() przez drugie konto wywala ze zle ID albo haslo (tysiac razy sprawdzane bez server test login dziala) niewiem czy porpstu nie dali osoba z wyzszymi lvlami dostepu do test servera zeby bydla ni bylo i servery odciazyc . do tego pokazalo mi sie oknieko ze to testowy server nowej tibi i zeby wcisnac ctrl+z jak znajde jakis blad zeby powiadomic CIPow . Dla niedowiarkow ze dziala zapraszam na glowne forum tibi (tibia.com) i tam znajdziecie odpowiedzc dlaczego nieda sie wlesc na server testowy. "The test server is not accessible yet. CIP will let us know when it is." ale jest i czasem dziala , a to fakt ! P.S. gdzies byly SS jak kolesie pokazywali ze tez im wywala ze niemaja dostepu do tego servera ![]() |
![]() |