|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Dubeh
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 75
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() Na wstepie chcial bym zaznaczyc iz takiego tematu nie znalazlem a jezeli jest to przepraszam..... teraz przejdzmy do sedna sprawy.......
Chcialem sie dowiedziec czy z Magick Shieldem (podczas blokowania mana)( jest mozliwośc na to zeby wskoczył m-lev ... Tak przy okazji.... kiedys na forum tibia.pl czytalem ze od bustów nie moze wskoczyc distanse.... musze was zmartwic ![]() ![]()
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław
|
![]() Cytuj:
* i dziesięć znaków * |
|
![]() |
![]() |
#3 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2004
|
![]() Cytuj:
Jak nie jak TAK! Przeciaz nie chodzi o robieni runow czy itp tylo o uzywanie many wogole wiec uwazam ze mozna nabic m lvl w wymieniony sposob. Z kad mana wie ze idzie na runy a nie na blokowanie ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uważam, że w takiej sytuacji ni wzrasta Mlvl
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() a wiec koniec domyslow, podam informacje SPRAWDZONE i PEWNE:
Magic shield: do mlvla wlicza sie tylko i wylacznie 50 many, ktore spalisz na jego rzucenie. Mana stracona na blokowanie ciosow jest marnowana i odchodzi w niebyt, a wiec przy blokowaniu nie masz najmniejszej szansy by mlvl wskoczyl, jedynie w chwili rzucenia czaru. Burst arrows: Nie skacze od nich dist, poniewaz bursty sa traktowane jako rzucane czary. Nie pali sie many do ich uzycia, wiec mlvl tez nie wpada (pisze to zeby uprzedzic glupie pytania) Btw. Takich tematow juz byly tysiace, wystarczylo dobrze poszukac. Zapene szukales pod haslem "Magiczna tarcza" tak? wystarczylo poszukac pod "magic shield"...
Kiedy umrę, pochowajcie mnie twarzą do dołu, aby wszyscy mogli pocałować mnie w dupę Helmut Ottenburger ----------- Koncze z tibia... Ciekawe ile wytrzymam ![]() Ostatnio edytowany przez Caspius - 10-12-2004 o 13:57. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Knurów
|
![]() A powiedzcie mi , czy jak zaloze brozen amulet podczasz magic shield'a to tez dziala?
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Iława
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2004
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir Dubeh
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 75
Poziom mag.: 62
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Don't ask me why I did something , ask me for Who I did it" Ostatnio edytowany przez Sir Dubeh - 11-12-2004 o 14:10. |
|
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2004
Stan: Na emeryturze
Poziom: 120
Skille: 90+/90+
Poziom mag.: 7
|
![]() Strzelajac burstami dystans skacze ....
Moi znajomi dzieku burstom (magowie, druidzi) maja juz po okolo 15 dysta ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2003
Lokacja: Wroclaw
|
![]() @Caspius
jezeli nei przyjmujesz ss jako dowody to jaki ty chcesz chlopie dowod na to ze mu skoczyl dist gdy szczelal burstami najpierw zoabcz jego ss i pozneij powiedz czy uwazasz go za fake czy tez nie |
![]() |
![]() |
#14 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Profesja: Royal Paladin
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() Zapewne chodziło mu o dowód w postci filmu z Tibicam.
Tego nie sfałszujesz. Zdjęcia, przy odrobinie pracy i odpowiednim oprogramowaniu("Paint") moża przerabiać dowolnie. Jeżeli wykonujący jest dobry to nie będzie widać, ze to jest fake RE: Down [:-)
Powyższe zdanie jest prawdziwe. Ostatnio edytowany przez Dwimenor - 13-12-2004 o 14:21. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Jakbys czytal w moich myslach ![]() @reszta Nie dyskutujmy tu o burstach, poniewaz to nie ten temat -.-' Dlatego teraz wypowiadajcie sie lepiej jak chcecie cos powiedziec o Magic shieldzie (chociaz wiele wiecej dopowiedziec nie trzeba), a nie o burstach czy o innym czarze. Zalozcie sobie nowy temat...
Kiedy umrę, pochowajcie mnie twarzą do dołu, aby wszyscy mogli pocałować mnie w dupę Helmut Ottenburger ----------- Koncze z tibia... Ciekawe ile wytrzymam ![]() Ostatnio edytowany przez Caspius - 13-12-2004 o 13:44. Powód: Malutki blad jezykowy :P |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2004
Lokacja: Z kątowni
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() @Wy co sie tam klucicie
![]() Od mana shielda jak slusznie stwierdzil caspius liczy sie do spalania many tylko 50 a potem mana idzie w pzdu za przeproszeniem... A jesli chodzi o burst arrowy to nie mam zielonego pojecia ale wszystko sie rozwiarze po wprowadzeniu skillbara ![]() |
![]() |