|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() OTo SS !!!!!!! [IMG]ftp://jednooko:[email protected]/images/Objawienie0011.jpg[/IMG] NIechciało mi sie go edytować! Pojawiło mi sie przed chwilką gdy chciałem sprawdzić czy jest test serwer bo lagi miałem i nic innego niemiałem do roboty ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() WOW, a czy przypadkiem tego nie zedytwałeś trochę??
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() jak niezzedytowałem ?? oco ci chodzi ??? dobrze jest (a jeśli ci chodzi pasek tam gdzie jest godzina to ja używam takiego programiku co to obcina ... niewiem czemu :/ )
IDE SPAĆ, DOBRANOC ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 11 2003
|
![]() Ano mi też pojawia się download, ale i tak nic nowego się nie pojawia. Za każdym razem tylko download tibia*****. Być może już niedługo będziemy testować nowości
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Lokacja: Poznań
![]() |
![]() wydaje mi sie ze jest to upload do gry ale narazie tylko do test serva
niema co wpadac w panike tylko grac ale niestety tylko narazie na normalnym trybie bo test serv jest dla cipow i gm narazie pozdrawiam
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() Kiedy miales ten update i przypadkiem samon sie nie powinien zrobic, a nie po tescie serva ?(
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() zauwazylem ze zaczeliscie o tym muwic wiec kcialem zobaczyc czy to prawda wiec enter game i wybieram chara i too meny wiec waze w networka zaznaczam test ser login .. i puzniej znuw i mi sie zaczyna jakies zeczy sciongac o ntego nie edytowal to swieta prawda!!!
![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A mi dzisiaj (15:00) na normalnym serwerze pojawił mi się też download. Na razie się tylko nie zdołałem wbić, bo too many players...
|
![]() |
![]() |