|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
Pokaż wyniki sondy: Jak podoba sie zapowiedź update'u? | |||
Cud miód i orzeszki ;-) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
298 | 65.78% |
Ujdzie... |
95 | 20.97% |
Dno dna + metr mułu |
42 | 9.27% |
Nie mam zdania |
18 | 3.97% |
Głosujących: 453. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() W tym temacie wszelkie opinie na temat test servera, możecie tutaj też opisać wszelkie nowości jakie zauważyliście, czy to na mapie, czy to nowe potwory itd~
NIE PISZCIE ŻE NIE DZIAŁA WAM TEST SERVER - TROCHE CIERPLIWOŚCI, JEST NIEŹLE ZAPCHANY!!!! |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Stan: Aktywny gracz
|
![]() ze zdjec wynika ze jest nowy giant spider i Dms.ja mam pytanie czy pacce ktorzy probuja sie lognac maja naps free acount ?
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Widze ze przewaza opcja najgorsza, ale zanim zaczniecie wyrazac opinie przeczytajcie newsa na glownej stronie tibia pl,a dopiero potem oceniajcie.
Mi sie juz na testa udalo raz wbic i uwazam ze jest suuuuuuper ![]() ----------------------- sorks, ale ten post byl pisany jak byly wyniki: 5 dno..... 4 miod........ ----------------------- Skoro powiedzieli, ze beda potworki nowe to beda tylko ze dopiero w update na normalne servy. Ostatnio edytowany przez Fido - 10-12-2004 o 16:46. |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2004
|
![]() Na testa wejść nie mogłem, ale zabawa z Fandora's map editor + nowe spr daje:
PS. Zwykły beholder to chyba ten żółty.
![]() Ostatnio edytowany przez Gniew Mroku - 11-12-2004 o 12:12. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2004
Lokacja: Edron
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Thoria
![]() |
![]() a ja mam cos nowego
![]() ![]() szkoda tylko ze albo sie nie rusza albo idzie do tylu Ostatnio edytowany przez Grey field - 10-12-2004 o 16:56. Powód: Kolejka |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() KuTwa...ktoś miał problem bo nie ma nowych potwrów a weź najpierw przeczytaj że pare rzeczy jest zostawionych na niespodzianke na Święta...
narazie lista charów mi się ładuje i nic ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Nieobecny.
|
![]() Tak byście chcieli wszysto już w update, bez testa, a widzicie, że pewne rzeczy są niedopracowane (jak choćby kolejka). Wiec weźcie sobie coś na wstrzymanie ludzie.
|
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Łódz-Eudezet
Imię: Witifi techace
Profesja: Paladin
Gildia: Nowy świat nowa nadzieja
Świat: Kyra
Poziom: 9
Skille: 26/25
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Ehhh bh tera wyglda do dupy a gs jak jakis podkurcz i niebudzi takiego postrachu jak tamten kiedy widzialo sie pare zielonych oczu
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Olsztyn
|
![]() haha, wbiłem się. Byłem w kazz. Można zabierać przedmioty ze ścian typu:lustro, zasłona
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Calkiem fajnie wyglada skill bar, ale nowe skiny itemow, potworow sa do d*** Stary dsm byl piekny a nowy przypomina mi green tunic
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2004
Lokacja: Białystok
|
![]() ta ostatnia opcja powinna sie raczej nazywać dno dna metr mułu i jeszcze troche gnoju pod spodem ... new update sux
* przedostatnia |
![]() |
![]() |
#12 |
Guest
|
![]() PATRZCIE NA TO:
![]() ![]() ![]() to są 3 zdjęcia które robiłem w czasie jednego logowania... System kolejowania narazie SUX |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Kwidzyn
![]() ![]() |
![]() Ludzie przestancie pisac ktorzy jestescie w kolejce, to zwyczajne nabijanie postow.
Choc swoja droga ten system est naprawde powalony( najpierw bylem 100-ktorys potem 1000 ktorys,potem 9 ["wbije sie!wbije sie!" ![]() ![]() ![]()
i'm not the percent you think survives i need sanctuary in the pages of this book. gestating with all the other rats nurse said that my skin will need a graft. i am of pockmarked shapes The vermin you need to loathe. |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny gracz
Imię: Cos, co jesz z Sosem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Hogwart
Świat: Kyra
Poziom: 50
Skille: XxX/xXx
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() atak gsow hm..... chyba ich poje***O to juz przesada no ale atak elfuw jest super
![]() Jesli w ostatecznej wersji ataki bendom takie same to po exp nie trzeba bendzie wychodzic za miasto :/ Hehe kolejny blond wedugl mnie : atak krasnali w arkhanum <LOL>
Monastery of Dead Always in my Heart Ostatnio edytowany przez Raiderek - 10-12-2004 o 18:29. |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 09 2004
Lokacja: Dąbrowa Górnicza
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 03 2004
|
![]() ten nowy beho jakis smutny
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Titania[Carlin] RL - Mielec
![]() |
![]() spoko ****a "18:51 You see Patata Caliente (Level 270). She is a sorcerer."
![]() ![]() ![]() ![]() i Dead ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
swetr |
Ta wiadomość została usunięta przez Gremlin.
Powód: Pierwsze widze filmy w *****
|
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() fakt, że niektóre itemki monsterki Spi***olili ale nie jest źle ja najbardziej ciesze sie ze skillbara. A przynajmniej gs zrobił się łagodniejszy ( z wyglądu) prosze ten kto sie zalogował na testa niech pisze żetelne opinie a nie "fajne", "h**owe" itp...
|
![]() |
#19 |
Guest
|
![]() wedlug mnie to sam uptade jest spoko ale katorga dla facc bedzie ta p***na kolejka
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2004
|
![]() Kurde, czas wydać opinię, nie grałem jeszcze, ale po screenach mogę co nieco napisać.
Po pierwsze: wygląd gs'ów... Według mnie lipny. Ktoś napisał, że widok tch czerwonych ślepi zawsze zwiastywał najgorsze... A teraz? Będą się mylić z poison spiderami, od których tylko wielkością się różnią, na pierwszy rzut oka można się pomylić. Z nowych potworów widziałem tylko ciałka :/ Więc ciężko coś o nich napisać. Ale wyglądają nieźle ![]() Przedmioty - świetny wygląd starych i nowych. Naprawdę mogą się podobać, zwłaszcza ten zielony (dragon scale mail-set?) i miecze ![]() Wygląd otoczenia. Nic się nie zmienił. Tylko kilka nowych rzeczy - na przykład takie wielkie wazy. Niezłe. Możliwość przekręcania przedmiotów. Świetne ![]() Skillbar. Mój faworyt. Na ten update czekałem od dawna... I się nie zawiodłem. Nowe logowanie. Beznadzieja :/ Nie wiadomo o co z tym chodzi. Loguję się po raz pierwszy, wychodzi 1348 w kolejce, po 4 minutach loguje się sam znowu, i zerwanie połączenia O.O. Uważam że CIP'owie naprawią to, czyli oczekiwanie na ostateczny update przedłuży się o kilka dni. Update ogólnie udany. Mam nadzieję tylko że zmieni się logowanie. Ale cóż. W mojej skromnej skali - 8/10. (Poprzedni 9/10) |
![]() |