|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Posiadam 29 Sorca z 40 m-lvlem i mam kilka pytań...
1.Mam 100k na eq jakie kupić? najbardziej chciałbym Focus Cape,Bohy,(ten book co dodaje 1-m-level) hat of the mad oraz blue legs czy takie eq będzie odpowiednie? 2.Jakie eq zrobić eq które wymieniłem w punkcie pierwszym jest drogie a chciałbym żeby zostało mi trochę kasy na exp 3.Kupuje PACC mam 29 lvl i 40 magic level aktywować pacc czy poćwiczyć jeszcze magic-level 4.Gdzie expic bez waste i gdzie będzie dla mnie odpowiedni exp... To wszystkie moje pytania chciał bym dodać że gram na serverze Guardia ceny przedmiotów są dosć niskie,chciał bym uzyskać odpowiedzi na moje pytania Pozdrawiam~ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() 1. Spirit Cloak (kosztuje 1k i tez daje mlvl), boh, blue legi, hat of the mad, Spellbook of Enlightenment no i wand ofc ...
2. Jak kupisz to co powiedzialam to masz troche kase na exp. Bohy mozesz kupic pozniej, mozesz tez nosic p legi, nie potrzebujesz dobrego eq na tym lvlu ;] 3. aktywuj , ja nigdy nie trenilam i nie jestem tego zwolennikiem, mlvl wbijesz expiac 4. Tomby, larvy ... Ostatnio edytowany przez Fureyka - 18-09-2008 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A nie lepiej kupić tą ksiażkę? co dodaje 1 magic level? jest tania bo ok 3k. i zaoszczędze na vampire shieldzie
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Chica mala
|
![]() Cytuj:
![]() Spellbook of enlightenment, bo jest tani a defa nie potrzebujesz ;] |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Bardzo dziękuje za twoje odpowiedzi na pewno pokieruje się twoimi radami
![]() Jeszcze raz dziękuje a temat można zamknąć. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() @up
Sory, że się wciskam mimo, że temat można zamknąć ;\ Cytuj:
Moim zdaniem na tak niskim lvlu, kiedy mlvl rośnie jeszcze stosunkowo szybko, a ilość hp nie jest największa lepiej postawić na obronę i kupić inne EQ, niż zwiększać sobie mlvl o 3, co w zasadzie za wiele nie zmieni. Już nie wspominam o tym, że do każdego z punktów zapisanych w pierwszym poście znalazłbym przyklejony temat/poradnik. Ostatnio edytowany przez Rybzor - 18-09-2008 o 22:40. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Chica mala
|
![]() W sumie Ryba ma racje, pierwsza wersja z dragonka/vampirka byla lepsza ;p
Jak napisal, lepiej postaw na def bo bedziesz uzywal prawie tylko wanda, a jego obrazen mlvl NIE zmienia. Co za tym idzie wyzszy mlvl jest zbedny. Zamiast spellbooka wez dragonke/vampirke tak jak mowilam na poczatku. Hat of the mad mozesz rowniez zastapic np crown helmetem, a zamiast spirit coak np blue robe czy plate armor. Z takim defem bedziesz mogl expic spokojnie, robiac spory profit ;] |
![]() |
![]() |