|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2008
Lokacja: Thais
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
|
![]() Witam
Myślę nad rozpoczeńciem gry na nowym serwerze (ponieważ na Uniterze są dość spore waiting listy ) no pvp. Tylko mam jeden problem. Na jakim serwerze no-pvp nie ma waiting list (lub są małe max. do 30-40)? Czy możecie podać mi nazwy tych serwerów? A jeżeli są tam małe WL to kiedy? Wiczorem? Po południu czy jak? Będe wdzięczny ![]() @down Chodzi mi o świat no-pvp, ponieważ nie lubie serwerów pvp. Spytacie dlaczego? Bo lubie grać spokojnie, nie martwiąc się że zaraz na expowisko wleci mi jakiś pk team :d.
Hail Resident Evil Fan's ! posted by Saltazar Ostatnio edytowany przez Saltazar - 21-09-2008 o 15:41. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Wszystkie servery non-pvp są przeciążone, graj na światach empty [pvp] tam w ogóle nie ma WL.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: kuj-pom
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 106
![]() |
![]() A Guardia? Co wbijam to nie ma kolejek, chyba że weekend
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Słupsk
Imię: Jake Corki
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 44
Skille: 80/67
Poziom mag.: 13
|
![]() nie ma takiego servera ;\.pomimo tego ze guardia np. jest normal kolejki siegaja 200 osob>tez nie lubie pvp z malegp zrażenia.wyszlem na main i ide do depo i sd na mnie.Bye bye.Sproboj na celescie,albo na pierwszym non pvp (chyba askara)ale nazywa sie na a.O candi nie mysl kolejki tam siegaja 300 osob a tak srednio to jest tam 100.Pozdro
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
|
![]() Ta celesta jest super. Kiedyś grałem na tym świecie, kolejki wieczorem sięgają 300+ do tego lagi, kicki itp.
candia trochę mniej przeciążona od celesty Jaki normalny h lvl używa sd (czy nawet zabija z czegokolwiek) 8lvla ryzykując ban? Ostatnio edytowany przez Ghost419 - 21-09-2008 o 16:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Generalnie amerykańskie serwery mają mniejsze kolejki (tylko wieczorami się czeka (ale to max 100), ja gralem na Luminerze. Jedyny problem to wieksze lagi :/ (sorcem/druidem naprawde ciezko sie gra, ja gralem knightem, dalo jeszcze wytrzymac)
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: W domu
Imię: Spirit Collector
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Pocket Aces
Świat: Antica
Poziom: 45
Poziom mag.: 44
|
![]() LoL ... Wy mowicie ze ia ma serverea no-pvp bez kolejek... ? A czy ktorys z was gral kiedykolwiek na Pacera ... ? Nie ... ? No wlasnie to czas zaczac chyba xDD