|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
|
![]() Witam.
Jak widać na zdjęciu poniżej pod klawiszem Pg Up jest Prt Sc - Print Screen i wiem ,że jest to drugie znaczenie klawisza ale nie wiem czym się je uruchamia, probowałem shift + print screen, ctrl + print screen i shift+ctrl+print screen i żadna z tych kombinacji nie działała, żeby zrobić zdjęcie, jeśli ktoś to zrozumiał to proszę o pomoc. ![]() PS. Z alt też próbowałem i też nic. Ostatnio edytowany przez zero_skillu_szczylu - 21-09-2008 o 11:45. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Spróbuj alt+print screen.
![]() |
#3 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Ja wciskam po prostu Prt Scr, włączam painta i wklejam zrobione zdjęcie..
@down A, no to srry.!
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" Ostatnio edytowany przez Gelt - 21-09-2008 o 12:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Blondynka
|
![]() Jest to laptop?
Jeśli masz podwójne klawisze to gdzieś na klawiaturze musi być przycisk, który je przełącza. U mnie nazywa się on "fn" i znajduje się pomiędzy ctrl a windows. Poszukaj czegoś podobnego u siebie. Wydaje mi się, że to laptop LG. Obok ctrl powinieneś mieć przycisk fn, przynajmniej ten laptop, który obok mnie stoi, tak ma. Chcąc uzyskać drugie znaczenie po prostu naciśnij razem te dwa przyciski. @down Ależ proszę ; ).
S. J. Lec Ostatnio edytowany przez Slythia - 21-09-2008 o 12:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: Świnoujście
Stan: Niegrający
|
![]() |
![]() |