![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Yo
jakie waszym zdaniem było by najlepsze equ dla tego lvl jak i wyższego? Aktualnie expie na ancientach/dragach/tombach więc equ będę brał pod te expowiska. Aktualnie mam hotm , focus cape , blue legs , demon shield , p amulet , bohy mam 2 x softy w depo więc nie muszę na nie zbierac ;p kaski też mam duuuużo ale nie wiem co se dokupic czy wziąc rh/skull helmet zamiast hotm i blue robe albo np magma cape za focus cape (lub terra na ancienty ![]() Mam już wszystkie wandy jakby co... I nie będę nosic tych spellbooków do 80 lvl (spellbook of the dark mysteries) bo na ancientach miałbym zawaliste waste już widzę te hity po 250 z łapy xD Pozdrawiam ;] nie chcę zakładac kolejnego tematu więc napiszę tu czy mogę huncic djiny (green) , gsy ,necro ? Czy jednak jeszcze trochę poczekac ![]() Ostatnio edytowany przez kombossik1 - 23-09-2008 o 16:03. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Odświeżam temat
(tak wiem nie mineło 24h ale potrzebuję odpowiedzi teraz...) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Według mnie powinieneś nosić wszystko co dodaje jak najwięcej magic leveli skoro masz 50+ level to radze Bohy,Focus Cape,Blue Legs,Platinum Amulet,Spellbook of mind control,Hat of the Mad i Wand
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2008
Lokacja: Cycow WLKP
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Rysio pogromca Neostrady
Gildia: Mam Czlonka
Świat: daj kamienia
Poziom: daj
Skille: mi
Poziom mag.: !!
|
![]() temat do pochwalenia sie eq lub postac z allegro
po 50 lvlach gry nie wiesz co nosic ? ![]() @zeby niebylo off blue robe blue legs jak masz to nos te softy crown helmet <moze byc ten skull bo i tak musisz aol do softow> demon shield wow takie trudne
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Prędzej daje wam powód do wyśmiewania mnie ;p - skasowali mi ek - więc mam kase
I wiem że mlvl się przydaje ale nawet te 3 mlvl nie zrękompensuje mi tego jak podbiegnie do mnie ancient (co się często zdarza gdyż on bieże haste a mnie w paraliża xD) i hit po 200+ za każdym razem.. a hity będę walił o 10 większe z tym +3 mlvl xD |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Lokacja: Olsztyn ajj miałem nie mówić..
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dolcu
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Four Elements
Świat: HARMONIA A JAK!
Poziom: 10+
Skille: potężne
Poziom mag.: 50
![]() |
![]() Nie powiedział bym ze o 10 wieksze tylko 0 20-30~ + częstotliwość lepszych hitów,czyli będziesz częściej utrzymywał lepsze hity ;>
|
![]() |
![]() |