|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2008
|
![]() Witam was mam problem ;/
Gram sobie spokojnie w tibie no i po jakims czsie pojawia się błąd Tibia.spr please reinstall program.....ale reinstall nic nie pomaga cały czas to samo i na dysku zapisuje mi się taki error Debug Assertion 8.22 NWin32Exception.cpp 105 Sun Sep 21 21:05:17 2008 Windows Version: 5.1 build 2600 on 2 with Dodatek Service Pack 2 Graphic Engine: DirectX5 (0) Player.cpp 318: exception occurred, reason: Player.cpp 215: failed to provide paths, reason: NWin32Exception.cpp 105: win32 exception occurred, reason: unknown (-1073741819) nie wiem o co codzi pomóżcie |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Do i looks liek tibia technical supporter?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2003
Lokacja: In a Galaxy Far, Far Away...
![]() |
![]() Nie mam pojecia czy chodzi wlasnie o to, ale sprobuj zainstalowac DirectX jakis nowszy.
![]() |
#4 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() ja tak mialem jak grzebalem w spr , przeinstaluj
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Polska
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Format dobry na wszystko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Może on usuwa tylko ikonke z pulpitu i myśli, ze zrobił reinstal? xD Przypomniała mi się pewna historia
![]() ![]() Usun tibie dysku, spróbuj wgrac pozniej ponownie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
|
![]() i jeszcze jak mi się to dzieje i wyłącza mi się tibia i pisze że mam zrobić reinstal to nicn ie moge włączyć ;/ nic a nic pisze błąd polecenia systemu za mało coś tam itp itd. i musze resetnąć kompa ;/....klikam na tibia aby się włączyła i pisze błąd pliku tibia.dat potem coś innego i same błędy tylko click reset i wtedy jest w porządkuy nie rozumiem tego bo sobie spokojnie expić nie mogę ;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() i nie usuwam tylko ikonek z pulpitu
![]() |
![]() |
![]() |