|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Stan: Na emeryturze
Imię: old vij... ;-)
Profesja: Paladin
Gildia: Polish Power
|
![]() chciałbym zapytać na którym poziomie w cyclopolis można spotkać FE? i czy trudno jest na -3 dla knighta 55lvl 75/72 z GSem w rączce?
mam jeszcze pytanko - czy na edron moge spokojnie trenować z rotami nie bojąc się że ktoś mi coś zluruje? (czyli czy można mi coś zlurować z niższych poziomów ![]() prosze o pomoc |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 20 09 2003
|
![]() 1.Fe zaczynaja wystepowac na 3 poziomie ponizej ziemii.
2. Spokojnie da sobie rade.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2004
|
![]() Nie tylko spokojnie.. BEZ MASLA
![]()
Prof: Royal Paladin Lvl&skills:39, 78/63,15mlvl best solo,team: necromancer,Dragon Lord nick: Vorment Firefist Uoch. Stare :S Prof: No Vocation lvl:skills:1, 10/10 0mlvl best solo,team: nie ma/best team RAT nick: Vorment Firefist Pozdro dla all hackerow w Tibi no i szczegolne pozdro dla asslickerow takich jak Macho Firefist. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Ubic ubijesz, ale juz nie tak spokojnie. Chilwa nieuwagi czy lag, i bardzo szybko mozesz zginac. Dlatego radze zawsze dopelnic zycie przed walka z dwoma FE na raz,moga byc niebzpieczne na lvlu ~50
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2004
Lokacja: Piła
|
![]() Kiedys bedac 80+ knightem ide, patrze 2 fe, podbiegam, lag ( ale tak naprawde freeze ), czerwone zycie z zielonego.... wiec moral taki ze nigdy z nimi nie wiadomo
![]() ![]()
Obecnie tak jest. (zmniejsz ten obrazek) Ostatnio edytowany przez Karwa - 14-12-2004 o 21:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2004
Lokacja: Dębica
![]() |
![]() Co prawda to prawda =] FE są wyjątkowo niebezpieczne
![]()