|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 07 10 2008
|
![]() Witam. Jako ze mam zamiar wrocic do swiata Tibii po okolo 2 letniej przerwie mam do Was 2 pytania.
- jako ze chce zaczac od poczatku to ktory server teraz najlepiej wybrac ( chodzi mi o te " nowsze " ) ? - kim najlepiej sie teraz gra ? tzn kim sie najszybciej expi i kim w miare szybko mozna zarobic gp, o ile ta waluta jeszcze obowiazuje w grze ![]() Z gory dziekuej za odpowiedzi ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Lepiej nie wracaj.
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Polecam szukajke i dział poradniki..
@Down Co ma oznaczac mój nick w podpisie? xD Widząc te obrazek po raz kolejny padam na ziemie Rotfl, Lmao
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 07-10-2008 o 22:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() ![]() Nie marnuj sie grając w pixele, spójrz za okno jaka piekna noc. Nie lepiej isc do kina zamiast grac w pixele? bilety sa tansze niz pacc Ostatnio edytowany przez Kabaczeek - 07-10-2008 o 19:43. |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@topic Polecam xantere.
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() No tak, nie graj w Tibie.
Ja wbilem lvl 90 ale gralem non stop 24/7/365... Chcesz mieć krzywy kręgosłup, mocne bóle głowy, nerwy? Zapraszam do Tibii... Ostatnio edytowany przez Kabaczeek - 08-10-2008 o 07:23. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Można też w tą grę grać z umiarem. Ostatni raz zalogowałem się 30 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 05 2007
Lokacja: Toruń
Wpisy bloga: 7
Profesja: Elder Druid
Świat: Secura
![]() |
![]() GRAJCIE F TIPJE, BIJCIE KOLEGUF JAK FAS DEDNOM!11111111!!!!!! I BIJCIE MAME KŻESUEM JAK FAM WYUONCZY KOMPAA!!!!!!!!11111111111111!!oneoneOne1!11111111
@topic Tak jak post Kabaczka... ,,Lepiej nie wracaj".
Ostatnio edytowany przez Mallice - 08-10-2008 o 08:50. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
|
![]() Mialem 2 chary 100 +, ale nie bylem jakims tam pgerem ktory siedzial przed kompem 24h/7. Gralem jak mialem czas tylko, wiec nie mam zamiaru teraz siedziec 24h/7. To jak jaki serv polecacie na ktorym ma sens jeszcze zaczynac grac ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 08 2008
Lokacja: Ab'Dendriel
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lilasmus Hehemystox
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal Angels
Świat: Astera
Poziom: 52
Skille: 74/57
Poziom mag.: 14
|
![]() Najlepiej przeszperać poradniki z opisem (dostosowany do update 8xx itd.). Bez nich możesz liczyć na kolegów, którzy i tak mieliby dużo do opowiadania. Najlepiej poczytać, bo zmian masz od groma. Ewentualnie:
Każda zmiana po update: http://tibia.wikia.com/wiki/Updates
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 09 2008
|
![]() rozpocznij przygode na serverze, ktory juz znasz. wybor postaci nie jest istotna sprawa w tibii. dlatego polecam ta profesje, ktora jeszcze nie grales.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Jaki świat ? Wszystkie są stare! Ewentualnie sprawdź na erig.net gdzie najniższa średnia lvla Co do profesji, myślę, że pall jest teraz najwygodniejszy. Bardzo silny i dużo tańszy niż mag.
Proud Admin of Pro-Tibia.com Niektóre poradniki: Gigantyczny poradnik o treningu: Trening- ogólne informacje Trening pvp Trening ze Slime Trening z Dark Monkiem i Gargoyle Efektywność metod leczenia Bossy - co, gdzie i jak? Zaczarowane Bronie Lagi - koszmar tibijczyka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2006
Lokacja: skuntowni
Wpisy bloga: 23
![]() |
![]() Wkurzają mnie posty typu "Nie graj w tą grę, nie marnuj życia". Gry są po to by w nie grać, by się nimi bawić. To, że ty byłeś no-lifem który grał 24/7 nie znaczy, że inni też nimi są. A co do topicu to również jak koledzy wyżej zalecam rzucić okiem na kilka poradników.
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Cytuj:
@Up Knight to ścierwo, ale go kocham ;] xD Wybierz palla @Down Wielbię i całkowicie popieram twój podpis xD
Korzystaj z opcji Szukaj!!! Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD Ostatnio edytowany przez Lechista - 08-10-2008 o 19:33. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
|
![]() Ok, dzieki wszystkim za rady
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Stul morde sam spamujesz bobohronie ![]() Nawet Maryja mówi ,,ja pierdole" na takie ziomy jak serjous sam Ostatnio edytowany przez Kabaczeek - 05-03-2009 o 21:04. |
|
![]() |