![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam!
Mam dylemat odnośnie tych dwóch itemów, nie wiem który wybrać do expienia. Doświadczenie zdobywam na ghoulach, ds, stalkerach i dark monkach, i nierzadko wchodzę z nimi w bezpośredni kontakt dlatego zastanawiam się czy nie lepiej było by chodzić w crownie. Z drugiej strony, często używam frigo hura, run explosion i avalanche a tu z kolei przydał by się HotM. Dlatego proszę Was o rade ;] Jestem 35 druidem bez pacca mój mlvl to: 37 (ze spirit cloakiem) a eq to: Vampire Shield, Bohy, P legs i to co wyżej z góry dzięki za odpowiedź :P |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 09 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Kyra
Poziom: ;]
![]() |
![]() Ja bym biegal w HOTM, shielda masz nawet dobrego tak wiec jesli sie cos zatrzyma to na nim, a przez armor i tak raczej przejdzie. a jak czesto korzystasz z czarow to zawsze moze byc mniejsze waste (niezauwazalne ale zawsze XD)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() HoTM oczywiście.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() HOTM, lub jeżeli zależy Ci na dużej obronie to crown...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Cease & Sekkle
Data dołączenia: 27 10 2006
Lokacja: Warszawa
Imię: Snagoth
Profesja: Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 70
![]() |
![]() a powiesz mi skad masz crown?
![]() @topic ofc, hotm. @edit @down nie wyszlo Ci...
Wybitne umysły są zawsze gwałtownie atakowane przez miernoty, którym trudno pojąć, że ktoś może odmówić ślepego hołdowania panującym przesądom, decydując się w zamian na odważne i uczciwe głoszenie własnych poglądów. ![]() ![]() ![]() ~Albert Einstein
Ostatnio edytowany przez Snagoth - 08-10-2008 o 19:59. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Świat: Guardia
|
![]() @up
nie zrozumialem zartu ;< @topic Hat of the Mad Ostatnio edytowany przez Asunul - 08-10-2008 o 22:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 02 2006
Lokacja: Lublin
Imię: Mlody Hunter
Profesja: Paladin
Gildia: Holy Army
Świat: Olympa
![]() |
![]() Ja bym se dokupil b legi i latal wtedy z hotm bo to ladnie wyglada ;p
a tak to smigaj se w crown bo ci da arma a 1 mlvl w gore to ci wielkiej roznicy nie zrobi przy tak malym lvl. Hotm se zakladaj jak idziesz na jakiegos hunta bloker + shooter.
21:08 Vanquish [122]: Im from the Netherlands 21:08 Mlody Hunter [37]: legal drugs and other things 21:08 Mlody Hunter [37]: ;d 21:08 Vanquish [122]: yeah 21:08 Vanquish [122]: and legal prostitutes |
![]() |
![]() |