|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Lokacja: Kraków
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Myreda Marcon
Profesja: Elder Druid
Świat: Nerana
|
![]() Cześć,
To tak mam 40 ed z 35 mlvl, eq dobre - demonka, bohy, b legi, b robka, rh, pammy i 80k na waste. I teraz mam pytanie gdzie w ten najbliższy weekend mógłbym podbić lvla. (41-45 minimum!) Mam te około 80k na waste ![]() Zastanawiałem się na v hellem, ale nie zbyt wiem jak tam expić ile czego brać i jaki miałbym tam exp, i czy nie padł bym tam. Proszę o pomoc z wyborem jakiegos dobrego, szybkiego expowiska ^^, z góry dzięki... ![]() Ostatnio edytowany przez Pokigo - 07-10-2008 o 20:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2006
|
![]() Bez sd nie możemy mówic o wastowaniu pieniędzy. Idź na Ancienty, dla ciebie świetny exp i loot
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Myreda Marcon
Świat: Nerana
|
![]() Mowisz o Ancientach z blokerem czy solo ? i z czego mialbym tam walic? i w kolko waste czy czekając na mane?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Visc
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() 1. na poczatek potren mlv do masz slaby...
2. kup focus cape i hat of the mad 3. Waste : bierzesz jeszcze jednego ed ktory by bil i siohal blockera + icicle i masz dobry exp i waste bp icicle okolo 2.5k 4. normalnie expic mozesz na blue djinach (potrzebny Green Djin quest) ,ancienty
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
Imię: Vinde Tivah
Profesja: Knight
Świat: Guardia/Elysia
|
![]() Mysle, ze raty pod Ab'dendriel, tam jest hardcore, a co do tematu tak jak napisal kolega wyzej Ancienty, dragi + dle, bonebeast island. Sorry ze tylko tyle, ale nie gralem nigdy druidem na pacc....
|
![]() |
![]() |