|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom: 40
|
![]() Cześć wszystkim! Chciałbym przedstawić wam mojego drugiego fake'a, który opowiadać będzie o nijakim Eustachym. Zapraszam do lektury!
![]() ![]() Eustachy - Mężczyzna, który mieszka samotnie hen daleko od innych ludzi. Jego ociec, umarł w skutek zagryzienia przez wilki, gdy Eustachy miał zaledwie 5 lat. Jego matka, porzuciła go w wieku 9 lat. Od tamtej pory, nasz bohater wychowuje się sam, żywiąc się rybami, czy też pieczony niedźwiedzim mięsem. I CZĘŚĆ 1. ![]() ![]() 2. ![]() ![]() 3. ![]() ![]() 4. ![]() ![]() 5. ![]() ![]() 6. ![]() ![]() 7. ![]() ![]() 8. ![]() ![]() 9. ![]() ![]() 10. ![]() ![]() 11. ![]() ![]() No to by było na tyle z 1 części ![]() ![]()
Zapraszam do mojego Fake'a Władcy Wilków! Ostatnio edytowany przez Esh'ar - 11-10-2008 o 19:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Łagodny koment:
Chatka z jednego sprita futra = Rzal Śnieg to samo Eustachy spoko, ale mógłby poruszać konczynami. Więcej nie napiszę, bo łagodny koment ;
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 13 09 2008
Lokacja: Na zawsze Piła <3
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 89
|
![]() Eustachy ma tą brode trochę na prawo >>, to samo co Kalasantyx...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Jutro (?) II część ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 10 2008
![]() |
![]() Eh... lokacje poprostu rzal... Eustachy dosyć dziwny... Wilfaur (?) chyba nie twój (tak mi się zdaje), głupie drewno... Fabuła mnie nie wciągnęła. 4,5/10
@Down Lol?
![]() Ostatnio edytowany przez You_Ying - 12-10-2008 o 09:29. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Graficznie jest słabo. Dom duży, a taki pusty. Jeśli jesteśmy już przy pustce, to na zewnątrz również wszechogarniający brak dodatków, typu kamienie, skały, jakieś malutkie drzewa, krzaczki itp. Jeszcze jedno: dlaczego te psy są przywiązane do zaprzęgu skoro Eustachy nigdzie nie jedzie?
Fabularnie może być ciekawie, jednak zupełnie to spaprałeś tymi dziecinnymi dialogami. Przedstawione zbyt chaotycznie, za szybko. Jestem na tak, przechodzisz do następnego etapu. ;d
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() @topic: Więc... Ten Eustachy ( lol, jakie imię ;o ) jest taki.. dziwny xd Dom nie Twój ( tak, wiem autor się zgodził używać, blablabla )... Nie wiem dlaczego, ale zdaje mi się że w 5 obrazku powinien nadejść z prawej O_o ... Jakoś tak dziwnie, że słyszy po lewo, a idzie w prawo xd Tak samo w 7, po kiego, go okrążył? ;F No tak, przecież jak on mógłby stać tyłem, skoro pleców nie ma xD @down: No tak, mówiłem że pleców nie ma ;f
Ostatnio edytowany przez X-Zero - 12-10-2008 o 12:07. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Gargoin~
Co masz na myśli z "dziecinnymi dialogami"? Jak możesz to napisz jaki dialog jest nie taki jak trzeba ![]() @X-Zero Dlatego Eustachy jest tak dziwnie ustawiony na obrazkach, bo nie mam go odwróconego z 4 stron :| Poprawie domek i jego okolice (będzie więcej drzew i skał ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2008
Lokacja: mars
Stan: Niegrający
Imię: Pluskiwak
Gildia: nie mam guildii
Świat: trójwymiarowy
Poziom: 20
Skille: 0/0
Poziom mag.: o
|
![]() Eustachy(głupie imie). Eustachy wygląda jak jakiś starzeć, a ma byc zastępcą wladcy wilczków podobno
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() II Część
Mniej akcji w tej części, za to III część zapewniam was, będzie o wiele ciekawsza ![]() 12. ![]() ![]() 13. ![]() ![]() 14. ![]() ![]() 15. ![]() ![]() 16. ![]() ![]() 17. ![]() ![]() 18. ![]() ![]() 19. ![]() ![]() 20. ![]() ![]() 21. ![]() ![]() 22. ![]() ![]() 23. ![]() ![]() Jakby ktoś chciał mi pomóc, prosiłbym o odwrocenie postaci Eustachego, Nila, Wilkoura i Traxona w 4 strony! ![]() ![]() ![]() Na obrazku 17. po wklejeniu posta dopiero zauważyłem, że zdanie, które miało być wypowiedziane przez Traxona, jest mówione przez Eustachego! Przepraszam!
Zapraszam do mojego Fake'a Władcy Wilków! Ostatnio edytowany przez Esh'ar - 12-10-2008 o 20:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() Cytuj:
<To teraz jak dodałem editem może ktoś coś pobawi się ale raczej wątpię, komu by się chciało od zera robić tył @Fake Nie ma nic twojego tu... Tylko ten śmiesznyWież Eustachy... Domek i wierze skądś kojarzę, pole treningowe słabe... Za mało na ocene Ostatnio edytowany przez Arashel - 12-10-2008 o 20:21. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Arashel
No tak racja :| To może chociaż Traxona i Nila... ![]() Przyznam, że moje dzieła, przedstawione do tej pory w Fake'u, to Eustachy, Wilkour i miecz. Mam sporo innych potworów i ekwipunku zrobionych przeze mnie, ale narazie nie ma potrzeby wstawiać ich do Fake'a.
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 02 2008
Lokacja: Leszno
|
![]() Ten Wilkour nie jest Twój...
A postacie możesz sam obracać w paincie. Po zaznaczeniu kliknij ppm (prawy przycisk myszy) i przerzuć/obróć. I potem kombinuj... Ale wiesz co.. Najpierw może naucz się robić własne lokacje... Niestety nie widzę nic za co mógłbym Cię pochwalić.
Ostatnio edytowany przez Mikes1 - 12-10-2008 o 20:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
...a z tym się zgodzę. Fake ma wiele minusów, a plus maleją. Takim plusem była wg. mnie fabuła, lecz fabuła idzie w złą stronę. Podobnie jak Arashel - za mało na ocenę. @Down: Oo
![]() Literka Z, literka K, literska S jak ZKS! Gargoin na Last.fm! Notka dla Gargulca. Ostatnio edytowany przez GargoinX - 12-10-2008 o 21:22. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]()
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() ![]() Btw. Poprawiłem pole treningowe. Będzie w III części - czyli jutro ;p
Zapraszam do mojego Fake'a Władcy Wilków! Ostatnio edytowany przez Esh'ar - 12-10-2008 o 21:31. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Lokacja: Y ten no.. niewiem
Imię: Tuptus Pogromca
Profesja: Royal Paladin
Świat: Pacera